Orzan: PSD şi PNL, separat în campania electorală

Pesediştii şi peneliştii gorjeni vor organiza campanii electorale separate deşi fac parte din aceeaşi coaliţie. După ce social-democraţii şi-au făcut propria echipă, vicepreşedintele PNL Gorj spune că şi la nivelul partidului său urmează să fie desemnate anumite persoane care să se ocupe de organizarea campaniei electorale. Ba mult, susţine că sunt mai motivaţi decât partenerii lor din alianţă pentru a atinge performanţa. Acesta a mai spus că au început deja sondajele în unele localităţi, de acest domeniu ocupându-se Claudiu Săftoiu.

Reporter: PSD-ul şi-au făcut propria echipă care să se ocupe de organizarea campaniei electorale. Cum stau lucru la nivelul PNL-ului?

Gheorghe Orzan: În aceste zile urmează să desemnăm şi noi persoanele care se vor ocupa de organizarea campaniei electorale. Atât PSD-ul cât şi PNL-ul vor avea echipe separate în campanie, însă coordonatorii acestora vor colabora între ei. În acelaşi timp va exista şi o coordonare centrală din partea USL.

Rep: Foarte mulţi primarii PSD acuză şefii PNL- ului au o atitudine dictatorială. În momentul de faţă, sunt  lucrurile în interiorul coaliţiei?

G.O.: Nu pot spune că sunt probleme în interiorul coaliţiei, însă ne implicăm mai mult decât PSD-ul pentru că vrem performanţă. Noi suntem mult mai motivaţi să facem acest lucru pentru că avem decât 14 primari liberali, pe când ei au 35 de primari. Ne-am propus ca după alegeri să reuşim mai mult de 20 de primari.

Rep: Aveţi vreo strategie pentru a face posibilă această propunere?

G.O: Încă din momentul în care ne-am asumat conducerea filialei PNL ne-am propus un management performant. Am reuşit să ne fortificăm organizaţiile din teritoriu. Foarte multe sunt competitive şi vrem să obţinem rezultatele pe care ni le-am propus. Nu am recurs la atacuri la persoane întrucât sunt convinşi că putem obţinem mult mai multe atunci când facem lucrurile cu cap decât atunci când luăm totul cu hei-rupul.

Rep: Anumite formaţiuni politice au anunţat sondaje în judeţ. La nivelul PNL-ului cum stau lucrurile?

G.O.: Chiar de miercuri am început sondajele. Primul a fost efectuat la Teleşti, urmează Săcelu, Novaci şi Licurici. În localităţile în care avem primari sau viceprimari PNL nu vor fi sondaje întrucât vom merge la alegeri cu cei aflaţi în funcţii. În celelalte localităţi vom face sondaje pentru a vedea care sunt şansele candidaţilor noştri în raport cu cele ale candidaţilor altor partide. Sondajele vor fi cât se poate de reale întrucât asistenţa tehnică şi metodologia de lucru a realizată de către Claudiu Săftoiu. El a fost cel care a stabilit eşantionul şi întrebările. Căutăm soluţii pentru a avea cei mai buni candidaţi.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: