Ovidiu Ilie: Mă ţin pe post de maimuţă

Prim-comisarul Gărzii de Mediu Gorj, Ovidiu Ilie, numără pe degete zilele rămase până la părăsirea instituţiei. Este în preaviz, timp în care, deşi are funcţie de conducere, nu poate să desfăşoare niciun fel de activitate, atribuţiile lui fiind delegate comisarului Gheorghe Sanda.

Reporter: Care mai este statutul dumneavoastră în cadrul Gărzii de Mediu Gorj?

Ovidiu Ilie: De patru luni sunt prim-comisar al Gărzii de Mediu, dar mi-au luat atribuţiile, le-au dat comisarului şef delegat, mă ţin pe post de maimuţă, stau ca prostul. De luni nu mai vin la serviciu, mai am două zile de preaviz.

Rep.: Ce intenţionaţi să faceţi în continuare?

O.I. : Îmi caut de lucru. În privat mă duc, merg la o firmă, dacă are nevoie de mine. Voi face un CV şi îl trimit la companii. Am două diplome, una de jurist şi alta de inginer. Voi participa şi la alte concursuri, să văd ce se va organiza. Doar nu o să stau acasă fără bani.

Rep.: Care mai este situaţia cu acţiunea dumneavoastră în instanţă pentru redobândirea postului de comisar şef?

O.I. : Trebuie parcurse etapele, Curtea de Apel a trimis dosarul la Tribunalul Gorj, s-au schimbat regulile, tot ce este pe contencios merge mai întâi la Tribunalul Gorj. O să mai dureze, până completul de judecată va studia dosarul. Sunt convins că o să câştig, dacă va fi nevoie voi merge până la CEDO, postul mi se cuvenea mie.

Rep.: Aveţi idee de ce nu a participat domnul Sanda la concursul pentru postul de comisar şef din data de 20 februarie?

O.I. : E mai uşor să stai cu delegare, decât să înveţe şi să nu îl ia. Nu s-a dus pentru că probabil îi era frică. Delegarea nu implică responsabilităţi.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: