Pacos şi-a revenit din pumni fix înainte de meciul cu Pandurii!

Pacos şi-a revenit după startul dezastruos de sezon. Şapte eşecuri la rând, 3 în Europa şi 4 în campionat, contabilizaseră oamenii lui Costinha înaintea primei remize care a venit acasă cu Vitoria Setubal, 1-1. Pacos a prins curaj după acest punct şi în ultima etapă a reuşit şi prima victorie din acest sezon, 4-3 la Maritimo Funchal! Un meci spectaculos care a avut de toate. Pacos a fost condusă cu 1-0, 2-1 şi 3-2 dar a dat lovitura în minutul 89 prin atacantul împrumutat de la Manchester United, Bebe. Acesta a marcat o dublă şi pare să fie principalul pericol şi pentru panduri. Caetano şi Manuel Jose au semnat celălalte două reuşite care au salvat pentru moment scaunul lui Costinha. Pacos nu a scăpat însă de „lanterna roşie”. Cu doar 4 puncte din 6 meciuri, „galben-verzii” rămân ultimii în SuperLiga portugheză.

4 – jucători de la Pacos au evoluat în trecut în Liga 1: Tony, Andre Leao şi Manuel Jose (toţi la CFR Cluj) şi Rui Miguel (Astra)

6 – eşecuri din 9 meciuri are Pacos în cupele europene. Singura victorie a lusitanilor a fost un 1-0 cu Zimbru Chişinău în 2009 în preliminariile EL

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: