Pact pentru prevenirea fraudării alegerilor în Gorj

Liderii a trei partide de opoziţie din Gorj s-au întâlnit, ieri, pentru a face un plan comun de acţiune, astfel încât să prevină fraudarea alegerilor de către PSD. Este vorba de preşedinţii PDL - Dan Vâlceanu, PP-DD - Niculina Mocioi şi PNL - Dian Popescu.

Liderul PDL Gorj crede că oricum PSD va fura, dar măcar să fure mai puţin. "Este vorba de colaborare între oamenii noştri din secţiile de votare, dar şi de schimb de informaţii între noi, atunci când avem semnale că se produc fraude", a spus Dan Vâlceanu.

PSD fură cât să facă 56%

Pesediştii au dat ieri, pe surse, un sondaj din care rezultă că Mihnea Costoiu, candidatul lor la Senat, va lua 56% din voturi. Opoziţia priveşte cu amuzament sondajul PSD şi vede mai degrabă o disperare în tabăra celor de la guvernare.

PSD susţine că pe locul doi va fi Mihai Mazilu de la PNL cu 16%, urmat de Simona Man (PP-DD) şi Liviu Cotojman (PD-L) cu 10%, în timp de Ion Săvoiu de la Forţa Civică ar avea 3%, iar Ion Fugaru (PMP) şi Matei Catrinoiu (PNŢCD) ar fi sub marja de eroare. "Nu cred în sondajele aruncate pe surse înaintea alegerilor. Noi rămânem mobilizaţi, ziua votului este foarte importantă şi cred că PSD va fi partidul neplăcut surprins după numărarea voturilor. Eu simt puţină disperare la PSD", a comentat preşedintele PP-DD Gorj, deputatul Niculina Mocioi. Ea a mai spus că gorjenii au trăit pe pielea lor ultimii doi ani de guvernare, dar că cel mai greu a fost pentru cei din minerit.

Liderul PDL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că pesediştii fac glume proaste. „E o glumă proastă ca toată campania pe care au făcut-o cei de la PSD. Pentru a avea umor trebuie să ai o minimă inteligenţă. Nici acest sondaj nu denotă o minimă inteligenţă“, a spus ironic Vîlceanu.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: