Păcurar şi Stanca se antrenează cu Steaua

Doi dintre jucătorii de la Pandurii care erau creditaţi cu puţine şanse de a mai continua la Târgu Jiu, indiferent de eşalonul în care va juca echipa, Stanca şi Păcurar, se antrenează de ieri cu Steaua. Cei doi au fost deja cedaţi echipei din Ghencea deşi transferul sau împrumutul lor nu s-a perfectat încă. Preşedintele CA de la Pandurii, Marin Condescu, a explicat transferurile prin prisma faptului că cei doi au şanse mai mari de a ajunge la Naţională de la Steaua.

Chiar dacă mai speră încă să joace în Liga I, pandurii au renunţat ieri la Stanca şi Păcurar. Cei doi au ajuns la un acord cu Pandurii şi cu antrenorul stelist Victor Piţurcă şi deja se pregătesc sub comanda acestuia urmând ca sâmbătă să plece în Austria cu Steaua. „În oricare din variantele în care vom juca, fie în Liga I fie în Liga a II-a, Păcurar şi Stanca se vor duce la Steaua”, a explicat aseară preşedintele Condescu, precizând că în cazul lui Stanca ar prefera doar un împrumut dar pe Păcurar vrea să-l cedeze definitiv: „Stanca va fi doar împrumutat, dar pe Păcurar, negociem să-l dăm definitiv celor de la Steaua. De principiu ne-am înţeles cu cei de la Steaua şi ei participă de azi la antrenamentele Stelei sub conducerea lui Victor Piţurcă, iar sâmbătă vor pleca în cantonament în Austria cu Steaua”. Oficialul a mai precizat că nu s-au negociat încă toate detaliile acestor transferuri dar jucătorii au fost lăsaţi să plece pentru a nu pierde pregătirea: „Nu am negociat toate detaliile acestor transferuri, dar ei s-au prezentat la antrenamente. Trebuie să mai discutăm şi cu antrenorul Marius Baciu despre aceste transferuri. Sunt variante să luăm numai bani pe ei dar e posibil să luăm şi jucători în schimb. Victor Piţurcă este deschis pentru orice fel de negociere în această privinţă”.

În ceea ce priveşte graba în care s-au perfectat cele două transferuri, Condescu a explicat că s-a gândit doar la viitorul celor doi jucători care pot ajunge rapid la Naţională: „Eu sunt convins că dacă vor juca la Steaua, Stanca şi Păcurar vor ajunge în echipa naţională în patru cinci etape de la startul viitorului sezon de Liga I. Păcurar a demonstrat că are calităţi, a venit timpul să-l lăsăm să poată să şi le pună în valoare la altă echipă şi nici el să-şi distrugă cariera nemaiavând nici un chef să joace. Stanca la fel, eu cred că va fi în echipa naţională”.



Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: