Păcurar, Stanca şi Martinovic pe picior de plecare din Ghencea

Iminenta plecare din Ghencea a celor trei jucători transferaţi de la Pandurii ridică un mare semn de întrebare. Vor mai respecta steliştii înţelegea cu Pandurii care prevede ca în contul celor trei achiziţii, gorjenii să aibă prima opţiune la jucătorii care nu prind lotul Stelei- „Nici nu se pune problema să nu!”, spune ferm preşedintele Pârvulescu care l-a sunat pe Argăseală pentru a lămuri situaţia.

Plecarea lui Victor Piţurcă din Ghencea a dus la căderea în dizgraţie a celor trei foşti panduri, portarul Stanca, Martinovic şi Alex Păcurar. Aceştia sunt disputaţi acum de câteva cluburi de liga întâi. În pole position rămâne Universitatea Craiova, dar Păcurar şi Stanca par mai aproape de U Cluj respectiv Astra Ploieşti.

Se mai ţin steliştii de cuvânt?

Un lucru e clar. Pandurii susţin că i-au transferat pe Stanca, Păcurar şi Martinovic în Ghencea pe baza unei înţelegeri dar fără să primească şi bani. Cum a aflat că cei trei sunt  acum pe cale să părăsească Steaua pe uşa din dos, preşedintele Pârvulescu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Valeriu Argăseală pentru a lămuri situaţia. „Nu ştiu şi nu mă interesează ce fac cei de la Steaua cu jucătorii. Noi avem o înţelegere clară cu ei pe o perioadă de 5 ani! Noi avem acte, avem înţelegerea scrisă. Chiar am vorbit cu domnul Argăseală (n.r. director economic Steaua) şi nu se pune problema ca ei să nu respecte ce am stabilit. Am vorbit după ce am văzut în presă că cei trei ar putea pleca la Universitatea Craiova şi am primit confirmarea că acordul rămâne valabil”, a comentat Pârvulescu care a catalogat totodată drept „simple speculaţii” informaţiile conform cărora Steaua a plătit 500 de mii de euro în contul pandurilor pentru cei trei.

Piţurcă îi vrea, dar nu e singurul

Deşi iniţial transferul celor trei la noua echipă a lui Piţurcă, Universitatea Craiova, părea bătut în cuie lucrurile au luat o altă turnură! Pe fir au intrat şi alte echipe astfel că acum sârbul Martinovic are cele mai mari şanse să ajungă în Bănie alături de „febleţea” lui Piţi, Dorel Stoica. “Păcurar cred că o să plece la U Cluj. Stanca şi încă un jucător vor pleca la Astra. Păcurar a luat bani pentru munca de la Steaua. De asta ia bani, să dea goluri” a declarat ieri Gigi Becali la sport.ro. "Este posibil să semnez cu Universitatea Cluj, dar încă nu va pot da un răspuns final. Când voi reuşi să ies din toată această situaţie creată în jurul meu, voi vorbi mai multe, atât de Steaua cât şi de alte lucruri. Pentru nea' Piţi am un respect deosebit şi m-aş duce la Craiova, dar ştiu că există discuţii avansate cu Universitatea Cluj, echipă care m-a crescut” a comentat şi Păcurar în presa centrală după ce duminică seara a marcat unicul gol al Stelei în egalul cu Timişoara.

0 euro este suma pe care Pandurii susţin că au primit-o de la Steaua pe Stanca, Păcurar şi Martinovic.

10 săptămâni – atât a trecut de când cei trei au ajuns în Ghencea. Acum sunt aruncaţi de Becali pe uşa din dos.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: