Păcurar, Vancea şi Iordache nu fac parte din lot

Pandurii au plecat ieri la Bucureşti pentru a pregăti meciul cu Unirea Urziceni de vineri, echipa urmând să se deplaseze spre Urziceni în această seară, după ultimul antrenament. Lotul deplasat pentru acest joc a fost unul schimbat în proporţie destul de mare fată de jocurile precedente, trei dintre jucătorii care au fost titulari la precedentele partide cu Dinamo şi Poli fiind acum lăsaţi acasă. Păcurar, Iordache şi Vancea nu au făcut ieri deplasarea spre Mogoşoaia, urmând ca şi portarul Stanca să fie înlocuit în primul unsprezece de Mingote.

Antrenorul Sorin Cârţu s-a declarat nemulţumit de unii dintre jucătorii din lot, cei nominalizaţi după jocul cu Timişoara fiind Stanca, Păcurar, Iordache, Piţurcă şi Vasilache. Dintre aceştia doar doi n-au mai fost incluşi în lotul care a plecat ieri dimineaţă spre Mogoşoaia, acolo unde echipa gorjeană va fi cantonată înaintea meciului cu Unirea Urziceni. Este vorba de Păcurar şi Iordache care au fost lăsaţi să se antreneze la Târgu Jiu cu secunzii Mircea Irimescu şi Fane Cioacă. Lotul deplasat la Bucureşti numără 18 fotbalişti, fiind incluşi printre cei care au făcut parte din lot şi la jocul cu Timişoara încă trei jucătiori, Murgan, Tremonti şi Ghindeanu. A rămas de asemenea la Târgu Jiu şi Robert Vancea care luni a avut probleme de sănătate medicul Ion Şerban diagnosticând o lipotimie cauzată probabil de alte afecţiuni, fiind posibil ca gripa să fi afectat starea de sănătate a acestuia. Aseară Vancea a efectuat o serie de analize şi aşteaptă rezultatele acestora, antrenorul Sorin Cârţu decizând în ultimul moment să îl lase acasă şi să includă în locul său în lot pe Mădălin Murgan.

Lotul de 18 jucători a plecat ieri dimineaţă, după amiază având programat antrenament pe terenul din incinta complexului sportiv al FRF de la Mogoşoaia.  Împreună cu cei trei jucători care au fost lăsaţi la Târgu Jiu se vor mai antrena aici şi cei care nu au intrat în vederea antrenorului pentru acest meci, Mândrean, Pârvu, Luţu, Grecu, Arrieta şi Tilincă.

Cea mai mare surpriză este excluderea din lotul de 18 jucători a lui Alexandru Păcurar, care la meciul cu Timişoara a fost rezervă dar a intrat totuşi în repriza a doua. Rămas să se antreneze la Târgu Jiu, Păcurar a declarat doar că este foarte supărat ca a fost exclus din lot la acest joc precizând că vrea să îşi recâştige locul de titular în echipă prin muncă: „Mă pregătesc acum corespunzător după programul stabilit, voi încerca să joc cât pot de bine şi sper să-mi recâştig locul de titular în echipă la meciurile viitoare”.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: