Palatul Copiilor Târgu Jiu îşi deschide porţile

Palatul Copiilor din Târgu Jiu îşi va deschide porţile pentru peste 4000 de copii. Cursurile vor începe de săptămâna viitoare, însă deschiderea oficială va avea loc mâine, pe scena amfiteatrului din centrul municipiului. Începând cu orele 18.00, copiii împreună cu părinţii lor sunt aşteptaţi la un spectacol de muzică uşoară, muzică populară, muzică folk, dansuri moderne şi gimnastică aerobică.

Înscrierile preşcolarilor şi elevilor la cercurile organizate de Palatul Copiilor Târgu Jiu sunt pe ultima sută de metri. Părinţi mai au la dispoziţie doar câteva zile pentru a-şi putea angrena copiii în activităţi extraşcolare. Până în momentul de faţă, la Palatul Copiilor s-au făcut înscrieri pentru 23 de cercuri. Dintre acestea cele mai solicitate au fost: gimnastica aerobică, dansurile moderne, limbile străine, muzica uşoară şi populară, informatica, pictura şi protecţia mediului. “În acest an înscrierile se efectuează pe bază de cerere, iar în baza cererilor depuse de către părinţi vom încerca să suplimentăm numărul cercurilor tocmai pentru a putea antrena în activităţi extraşcolare cât mai mulţi copii. Profesorii cu dublă specializare vor susţine câte două cercuri. De exemplu, profesorul de informatică va organiza şi un cerc de jocuri logice”, a declarat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor Târgu Jiu.

DESCHIDERE

 Copiii vor cânta împreună cu Mihai Vulpe, cunoscut sub numele de Bacio. Evenimentul se va încheia cu un impresionant foc de artificii. Activităţile de cerc vor începe de luni, 3 octombrie.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: