Panduri, arătaţi de ce sunteţi în stare !

Cel mai tare meci al pandurilor din seria de trei consecutive pe teren propriu se joacă diseară de la ora 21.30 contra celor de la Universitatea Cluj. Practic se vor duela actualul şi fostul antrenor al pandurilor, Grigoraş respectiv Ionuţ Badea, ambii adepţi ai fotbalului ofensiv. Cele două echipe sunt revelaţiile acestui sezon, Pandurii fiind pe locul 5 iar clujenii pe 3.

Pandurii – U Cluj, diseară de la 21.30, Stadionul Municipal din Târgu Jiu, în direct pe DigiSport

Pandurii: Mingote – Pleașcă, Viera, Cardoso, Vlad – Voiculeț, Pintilii, Nistor – Vranjes, Lemnaru, Stromajer.       Antrenor: Petre Grigoraș.

U Cluj: Popa – Achim, Szukala, Abrudan, Grecu – Marinescu, Păcurar, Boştină, Adrian Cristea – Tony, Cojocnean.           Antrenor: Ionuț Badea.

Prețuri bilete: 5 lei-peluze, 10 lei-Tribuna I și a II-a, 20 de lei-Tribuna 0.

Arbitri: Colțescu – Vidan, Adrian Radu. Observator: Dorobanțu.

Duel pentru Europa

Pandurii şi Universitatea Cluj pot fi considerate pe bună dreptate revelaţiile acestui sezon. Gorjenii sunt pe locul 5 dar adversarii lor de vineri stau şi mai bine. ”Şepcile roşii” ale fostului antrenor de la Pandurii, Ionuţ Badea, sunt pe locul 2, la egalitate cu Rapid şi la numai 4 puncte de liderul Dinamo. Practic ambele echipe sunt pe loc de Europa acum iar gorjenii ar putea urca până pe podium în cazul unei victorii. Grigoraș avertizează că nu va fi deloc ușor. ”Trebuie să recunosc că e o echipă care îmi place cum evoluează. Au jucători foarte buni, un lot foarte echilibrat, cred că pe fiecare post au jucători de valori apropiate. Ultimele rezultate le dă încredere şi speranţă că vor să rămână pe podium. Îi respectăm, respectăm tradiţia Clujului dar vom încerca să câştigăm pentru că suntem într-o perioadă bună. E un meci foarte dificil, au făcut multe transferuri, iar de la mijloc în sus au jucători extrem de periculoşi, jucători cu tehnică şi execuţie foarte bună cum ar fi Marinescu, Boştină, Cristea, Tony, Claudiu Niculescu. Sunt jucători de valoare care oricând printr-o execuţie pot să decidă soarta unei partide”, spune Grigoraș care recent a împlinit un an pe banca pandurilor.

Grigoraş vede Clujul favorită

Pandurii au un record bun acasă în acest sezon. 4 victorii și un singur eșec au înregistrat elevii lui Grigoraș care, culmea, au pierdut tocmai la cel mai bun meci al lor, 1 la 2 acasă cu Astra. Clujenii sunt însă pe val, în ultima deplasare învingând cu 5 la 2 la Mediaș. ”Recunosc că după locurile în clasament şi numărul de puncte, Universitatea e favorită. Dar nici noi nu suntem aşa uşor de învins. Exceptând acea partidă cu Astra am câştigat toate meciurile de acasă şi nu am avut meciuri uşoare. Avem încredere că putem învinge. Ne gândim doar la victorie. Uitându-ne pe clasament, putem considera că e un meci echilibrat cu o uşoară superioritate a lor. Sperăm prin atitudine şi evoluţie să schimbăm aceste date ale problemei, iar la final să ne bucurăm de victorie”, mai spune Grig care în primăvară l-a bătut pe Badea într-un Pandurii – U Cluj, 2 la 1.

Îşi permit să-l menajeze pe Niculescu!

Șepcile roșii vin la Tg Jiu cu toate armele din arsenal dar au tupeul să le facă și o aroganță pandurilor. L-au lăsat acasă pe Claudiu Niculescu iar motivul arată că ardelenii îi cam subestimează pe panduri. ”Atmosfera e foarte bună, nu e nicio tensiune la echipă. Niculescu a rămas acasă deoarece are trei cartonaşe galbene şi riscă să fie suspendat cu Dinamo. Acesta e motivul real", a spus Cosmin Irimieş, directorul executiv al lui U, pentruProsport. ”Chiar dacă nu joacă Niculescu, ei îi au pe Machado sau Tony, doi jucători extrem de periculoși și incisivi”, e convins Grigoraș. Din tabăra pandurilor vor lipsi sigur accidentții de lungă durată, Băcilă și Chiricheș. Voiculeț e și el incert, nu s-a antrenat deloc în ritm normal săptămâna aceasta iar o decizie finală în cazul său va fi luată în această dimineață. În cazul în care el va sta pe bară, Grigoraș se gândește să-l bage în teren în premieră din primul minut pe fiul său Alexandru, care a jucat foarte bine contra Mediașului.

33 de goluri au marcat cele două echipe împreună în primele 10 etape, fiind pe locurile 3 și 4 într-un clasament al ofensivei în liga întâi

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: