Panduri în curtea şcolii

Pandurii au coborat pentru o zi in curtea scolii. Grigoras si-a strans toti elevii si i-a dus la Colegiul Tehnic „Henry Coanda” pentru un meci demonstrativ cu echipa liceului. Pandurii au inaugurat sala de sport a Colegiului, renovata la inceputul anului si au impartit zeci de autografe elevilor.

Pandurii au uitat pentru o zi de duelurile cu Steaua sau Dinamo şi şi-au măsurat forţele cu echipa Colegiului Tehnic „Henri Coandă”.

Acţiune cu dublu scop

Grigoraş şi-a ţinut vedetele Pintilii sau Maxim pe margine şi i-a aruncat în luptă doar pe tinerii Avramescu, Unguru sau Roberto Dumitru dar şi pe ultimul transferat, Tamboura. Lupii tineri au luat lucrurile în serios şi au câştigat ineditul duel. Nu de alta dar Grigoraş i-ar fi pedepsit în cazul unui eşec. În timp ce pe teren se dădeau lupte grele, Grigoraş, Pintilii şi ceilalţi împărţeau autografe pe margine. Fetele au fost cele mai dornice să obţină semnăturile elevilor lui Grigoraş, unele luând autografe chiar şi pe mâini. „O acțiune frumoasă, sperăm să mai facem și e bine când vezi că se construiesc săli sau terenuri pentru copii. Acesta e lucrul cel mai important și pentru asta trebuie felicitați. Eu sunt serios oricând. Dacă pierdeau astăzi cu copii aceștia, după-amiază aveau antrenament fizic toată echipa. Le-am spus că dacă nu joacă serios și se fac de rușine, după-amiază schimbăm programul. Din păcate, au scăpat”, a spus Grigoraş la final. Le mulțumesc pandurilor, sunt o echipă serioasă, au venit cu tot lotul la această acțiune. Le doresc succes la meciul cu Astra. Să îi vedem învingători. Îmi doresc din suflet ca domnul antrenor Petre Grigoraș să rămână la Pandurii. Este un om deosebit, ca dovadă și echipa merge foarte bine. La meciul cu Târgu Mureș probabil, dacă voi primi o invitație, o să merg.”,a comentat şi directoarea colegiului, Marcela Mrejeru. Pandurii au profitat de vizită şi au inaugurat şi sala de sport a Colegiului, complet renovată de la începutul anului.  

„Nu știu dacă le-am convins pe domnișoare să vină la meciul cu Târgu Mureș. Va fi un moment mai delicat pentru noi să jucăm fără spectatori după acel incident nedorit, dar sperăm că or să vină măcar 20-30 de la liceul acesta” 

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: