Panduri propuși la națională

După Chiricheș, care a impresionat la primul meci oficial la națională, Pandurii mai propun doi jucători lui Pițurcă. Grigoraș e convins că la ora actuală, Pintilii și Voiculeț nu sunt cu nimic mai prejos decât ceilalți mijlocași convocați în ultima vreme de selecționer.

Criza de rezultate a naționalei noastre îi afectează pe toți. Se tot vorbește de o reîmprospătare a lotului pentru viitoarele preliminarii și asta îi determină pe oficialii cluburilor din prima ligă să propună nume de jucători pentru Victor Pițurcă.

Panduri de top

Nu fac excepție nici Pandurii care îi propune la lot pe Pintilii și Voiculeț, doi mijlocași esențiali pentru jocul echipei lui Grigoraș. De altfel jocul trupei lui Grig e unul dintre cele mai apreciate din liga întâi și asta se datorează în primul rând mijlocului solid format din Voiculeț, Pintilii, Nistor sau Vranjes. ”Nu vreau să dau sfaturi selecţionerului. După cum au jucat în ultimele meciuri, Pintilii şi Voiculeţ pot face faţă cu brio la naţională. Dar asta depinde doar de selecţioner. Dacă jocurile lor vor fi constant bune sunt convins că după ce vor fi urmăriţi şi monitorizaţi vor fi şi chemaţi. Nu am ştiut că la meciul cu U Cluj a fost Eugen Neagoe (n.r. secundul lui Pițurcă), dacă nu mi s-a cerut nicio părere… Dar cât există interes vizavi de echipa noastră şi jucători trebuie să ne mândrim cu asta”, spune Grigoraș în mandatul căruia a fost promovat Chiricheș la națională.

Nimic de văzut la derby

Grigoraș nu a putut urmări derbyul dintre Steaua și Rapid, transmis doar de Dolce dar e convins că nu a ratat prea mult fotbal. ”Din păcate n-am văzut Steaua Rapid, doar reacții din timpul jocului sau de după joc. Dar se pare că n-am pierdut nimic”, spune antrenorul care a urmărit totuși imaginile video ale incidentului major din repriza a doua când jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie iar Alexa și Prepeliță au fost eliminați. ”La o fază poate apărea un meleu cum se spune, o încăierare între mai mulți jucători și ce să faci tu ca și antrenor- Normal că nu le spui de la început, hai faceți două reprize de box și după aia treceți la fotbal, normal că te gândești doar ca echipa să joace fotbal. Sunt convins că și Răzvan Lucescu și Ilie Stan au avut sau o să aibă discuții legate de acest comportament, eliminările respective i-au văduvit în meci dar și cel puțin o partidă de acum încolo. Și eu aș fi făcut la fel, aș fi avut o discuție cu jucătorii dar nu poți să prevezi lucrurile astea de la început. Chiar dacă atingi acest subiect și înainte de joc, să nu răspundă provocărilor, ba din contră să încerce să profite de ele, în eventualitatea nervozității unui adversar. Dar pe fond de oboseală, de nervi, de nereușită în timpul jocului pot să apară și reacții mai puțin plăcute.”

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: