Panduri, reveniţi-vă rapid!

Pandurii abordează meciul cu Rapid cu gândul numai la victorie. Nici n-are cum să fie altfel de vreme ce oamenii lui Grigoraş vin după o serie negativă cu un punct din 3 partide. Grigoraş le pregăteşte surprize giuleştenilor şi e convins că aceştia nu vor câştiga la Tg Jiu.

Pandurii au amintiri urâte cu Rapid. Sezonul trecut, gorjenii au făcut scandal și după egalul din Giulești, 1 la 1 dar și după eșecul de la Severin, 0 la 1. În ambele cazuri, pandurii au acuzat arbitrajul.

Au nevoie mare de victorie

Pe unde mai punem că Rapidul a fost una din cele mai avantajate de deciziile arbitrilor și în acest tur. Pandurii se tem de asta. ”Rapidul e pe val, nu doar după lot dar au fost și favorizați iar noi cam suntem defavorizați. Nu pot spune că ne temem de arbitraj dar nu uităm că anul trecut ne-au măcelărit dar dacă va fi nevoie vom juca și contra arbitrilor”, spune secundul Dinu. ”În ultimele 2 meciuri cu Rapid am fost dezavantajați dar nu vreau să caut o scuză sau un motiv din asta, să vorbesc cu jucătorii așa ceva. Vreau să cred că au fost simple greșeli. Am luat doar un punct din ultimele 3 partide dar meritam mai mult. Vreau ca echipa să aibă aceeași atitudine și sunt convins că neșansa nu va ține la nesfârșit. Dacă ne prezentăm ca la Vaslui, Rapidul va avea meci greu cu noi”, avertizează și Grigoraș care va trebui să suplinească absențele lui Băcilă, Pleașcă, Pintilii, Stromajer și Alexandru Grigoraș.

Pandurii s-au tras în poză

Pandurii s-au tras ieri in poza de grup la final de an. N-au lipsit nici accidentatii Bacila sau Pleasca. Doar Cardoso s-a trezit prea tarziu si a ratat momentul. Spre deosebire de anul trecut, bossul Condescu nu si-a mai facut timp sa intre in poza. Gorjenii au chemat si un sobor de preoti sa scape de ghinion. Băcilă era cel mai fericit jucător. A revenit printre colegi pentru prima oară de la accidentarea oribilă din meciul cu Steaua. Băcilă a fost îmbărbătat de Grigoraş, la fel ca şi Pleaşcă. Ambii vor reveni pe teren la primăvară. ”Mi-era dor să fiu din nou printre colegi. Am trecut printr-un moment foarte greu și vreau să revin cât mai repede pe teren.O lună n-am putut să ies din casă, am mers cu cârjele dar am renunțat treptat la câte una. Dar ce a fost mai greu a trecut, m-am bucurat ca un copil când am mers prima oară fără cârje. NU trebuie să/l iert eu pe Gardoș, Dumnezeu să-l ierte. Am văzut că s-a accidentat dar nu eu l-am blestemat, în niciun caz”, spune Băcilă care merge șchiopătând. Va începe recuperarea pe 15 decembrie la Roma iar pe teren va reveni în martie. Pe lângă dezertorul Stromajer, de la poză a lipsit şi Cardoso care nu s-a trezit la timp şi a ajuns prea târziu. Nici bossul Condescu nu şi-a făcut simţită prezenţa spre deosebire de ceilalţi grei din Consiliul de Administraţie care nu au ratat momentul. Gorjenii au chemat şi câţiva preoţi care au sfinţit vestiarele şi stadionul. Doar, doar o dispărea ghinionul cu accidentările şi ratările din ultimele meciuri.

”Ne dorim o victorie pentru moral deşi ştim că avem adversar greu, echipa de pe locul 2 care a făcut spectacol etapa trecută. Am fost şi la mănăstire, am adus şi preoţii, sper ca pe plan fizic, psihic şi duhovnicesc să fim lipsiți de ghinion”          

Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: