Panduri spre Lupeni

Rămasă momentan în liga a treia, echipa secundă a pandurilor oferă materie primă echipelor din liga a doua. Astfel trei jucători tineri ai gorjenilor, Tătaru, Avramescu şi Pleaşcă au ajuns la Minerul Lupeni, acolo unde ar putea ajunge şi Ionuţ Rada.

În aşteptarea anunţului final de la Federaţie cu privire la echipele care vor juca în liga a doua, pandurii nu vor să-şi ţină tinerii la liga a treia şi au început să-i împrumute la alte echipe. „Avem oferte de la Lupeni, Otopeni, Dacia Mioveni, Năvodari sau Şimleul Silvaniei. Momentan la Lupeni sunt Rada, Tătaru, Pleaşcă şi Avramescu, dar nu prea îmi convine să meargă toţi la aceeaşi echipă pentru că, cu toate că am promisiuni că o să joace, probabil o să încerce să joace după regulament cu doar doi juniori şi restul nu. Oricum noi îi vom monitoriza şi vom vedea cât joacă fiecare”, a precizat Pârvulescu.

Clauză cu amendă

Dintre toţi, Rada nu e convins să plece la Lupeni şi a jucat în amicalul de ieri dintre Pandurii 2 şi Lăpuşata. Ca să fie siguri că jucătorii împrumutaţi nu vor face totuşi tuşa, oficialii pandurilor vor impune o clauză de jocuri în contractele de transfer. „Vom trece în contract o clauză să zicem de 17-20 de jocuri ca să oblig cluburile să-i folosească. Dacă nu o să stipulăm o sumă ca o amendă în cazul lor. E o sumă destul de mare şi nu ştiu cine la eşalonul doi îşi permite s-o plătească. Urmează să mă deplasez zilele următoare la Lupeni să discut cu antrenorul Augustin să stabilim exact de câţi jucători are nevoie. Cei patru ar vrea să joace împreună pentru că sunt prieteni şi nouă ne-ar conveni asta dar rămâne de văzut cum ne vom înţelege cu cei de la Lupeni”, a încheiat Pârvulescu.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: