Pandurii a câştigat cazul Iordache la CAF

Povestea mijlocaşului Ilie Iordache continuă chiar şi după ce antrenorul Sorin Cârţu a definitivat lotul. Tehnicianul îl inclusese pe Iordache pe lista sa de 30 de jucători, dar precizând că în acest caz mai urmează discuţii şi cel care decide este preşedintele Marin Condescu. Preşedintele a purtat joi discuţii cu mijlocaşul şi i-a explicat de ce nu poate merge în cantonament dezvăluind şi faptul că Ilie Iordache a pierdut în cazul memoriului depus la CAF.

Preşedintele Marin Condescu a declarat joi că Ilie Iordache nu va merge în cantonament în Turcia cu echipa din Târgu Jiu. „Pentru mine totul este clar în acest moment, Ilie nu este pe lista pentru cantonamentul din Turcia. El este jucătorul echipei Dinamo şi trebuie să se hotărască să meargă acolo. Sfatul meu pentru el este să-i vină mintea la cap şi să meargă la Dinamo. Pentru că nu vreau să-l suspend. Nu asta e soluţia, trebuie să meargă acum la Dinamo. Eu unul nu-l mai iau de acolo poate să ajungă în echipa mondială, nu naţională!”, a precizat preşedintele clubului Pandurii.

Marin Condescu a ajuns la concluzia că Iordache nu vrea să joace la Pandurii şi de aceea a solicitat să devină liber de contract, acesta fiind motivul pentru care l-a cedat înapoi clubului Dinamo: „Pentru că a depus acel memoriu neîntemeiat, eu am considerat că lui nu-i place să joace la Pandurii Târgu Jiu şi am zis să se întoarcă la Dinamo, care îl are în continuare în proprietate 50% - 50% cu noi. Acum îl aud spunând peste tot că el nu mai vrea să plece de la Pandurii. Păi dacă nu vrea să plece de ce a mai depus memoriu- E treaba lui ce voia atunci, dar când a depus memoriu la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal trebuia să se fi gândit la ce vrea acum”.

Oficialul a explicat care a fost situaţia în cazul memoriului făcut de Ilie Iordache la FRF şi ce a solicitat jucătorul, precizând că Pandurii au câştigat procesul respectiv cu Ilie Iordache: „Iordache a solicitat că vrea să devină jucător liber, iar în memoriul acela avea trei solicitări faţă de noi. În prima scria că i-am falsificat convenţia civilă, dar aşa ceva nu poate fi  adevărat. S-a dus la Ligă, a văzut ce scrie acolo, cu semnătura lui pe fiecare pagină şi tot nu crede. Ce contract avem noi la club are şi el şi este înregistrat şi la Federaţie şi la Ligă. Noi am solicitat, dacă el doreşte să mai continue, şi o expertiză grafologică să se vadă ca e scrisul lui. Noi ne-am oferit să plătim expertiza grafologică să se constate că avem dreptate. În al doilea rând, ceea ce cere el, acea primă de instalare nu este specificată în nici un act încheiat între noi şi el. În al treilea rând, spunea că are de primit bani de la Pandurii, iar din ce e scris negru pe alb în contract reiese clar că domnul Iordache nu are bani de primit de la Pandurii Târgu Jiu. Am câştigat procesul cu el fără probleme”.

Ilie Iordache a precizat că refuză să meargă la Dinamo şi va rămâne să se antreneze singur la Târgu Jiu: „Nu plec la Dinamo, nu vreau să mă duc acolo. Dacă nu sunt luat în Antalya eu rămân aici şi o să mă antrenez singur”.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: