Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pandurii a dat la Steaua un jucător pe care nu-l are

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că a ajuns la un acord cu conducerea clubului Pandurii Târgu-Jiu pentru împrumutul pe şase luni al atacantului Jaka Stromajer.

"Ne-am înţeles cu conducerea celor de la Pandurii pentru Stromajer să-l luăm. Va fi un împrumut pentru şase luni", a spus Becali la GSP TV. Becali a mai spus că este interesat şi de serviciile mijlocaşului Liviu Antal dacă acesta intră în ultimele şase luni de contract cu Oţelul.

 Inteesant este că Stromajer este de negăsit. Când a aflat că are copil cu o gorjeancă, slovenul a plecat acasă să-și îmbuneze soția și dus a fost. Oficialii clubului îl caută să-l convingă să revină dar Stromajer nici nu vrea sa răspundă la telefon. Pe 12 decembrie ar trebui sa revină însă. I s-a intentat proces de paternitate  de către mămica gorjeancă, pe numele ei Ana Maria Stoica.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: