Reunire la Pandurii cu 24 de jucători

Pandurii Târgu Jiu a început luni antrenamentele pentru noul sezon, la fel ca majoritatea echipelor din Liga 2. Antrenorul Adrian Bogoi a avut la pregătire la primul antrenament un număr de 24 de jucători, majoritatea dintre ei foști componenți ai lotului și în sezonul trecut.

Echipele din Liga 2 și-au reluat majoritatea pregătirea luni, 24 iunie, printre acestea și Pandurii Târgu Jiu, care a convocat la reunire toți jucătorii care au încheiat sezonul trecut la Târgu Jiu, mai puțin cei care au semnat deja contracte cu alte echipe. Antrenorul Adrian Bogoi a avut la pregătire la primul antrenament al sezonului un număr de 24 de jucători, dar acestora li se vor mai alătura în următoarele zile și alți jucători din lot care au fost învoiți în primele zile de pregătire pentru a rezolva probleme personale.

La primul antrenament au fost prezenți portarii Mihai Cotolan şi Alexandru Opriţa şi jucătorii Nicolae Cotolan, Andrei Şendroiu, Bogdan Dănăricu (s-a antrenat doar la sală fiind în perioada de refacere după o intervenție chirurgicală), Alexandru Vasilescu, Marius Almic, Robert Gheorghe, Robert Lică, Iulian Măicăneanu, Alexandru Trancă, Rareş Cristea, Alexandru Dinu Ivănescu, Adrian Tănăsoiu, Gabriel Oiţă, Ovidiu Rasoveanu, Sebastian Safta, cu toții făcând parte din lot și sezonul trecut. Acestora li s-au alăturat încă şapte juniori de la grupele de republicani ale clubului Pandurii: Leonard Gheorghe, Horaţiu Peia, Ianus Stăniloiu, Alexandru Cuţitoiu, Octavian Pisc, Radu Filip şi Cristian Ristea.

Majoritatea jucătorilor care au terminat, la finalul sezonului recent încheiat, contractele cu echipa din Târgu Jiu, au semnat sau urmează să semneze noile înțelegeri. În următoarele zile se va alătura lotului și fundașul Daniel Ciobanu, situația celorlalți cinci jucători Cristian Raiciu, Alexandru Vodă, Patrik Popescu, Robert Bratu și Du Ho Kim nefiind clară, după ce aceștia au încheiat vechile contracte cu Pandurii.

Nu s-au alăturat antrenorului Adrian Bogoi la ședința de pregătire antrenorii secunzi Dorian Gugu și Dragoș Militaru, deși aceștia au fost prezenți la  reunire. Nu a revenit la Târgu Jiu nici portarul Alexandru Costache, care a finalizat împrumutul la Concordia Chiajna și s-a întors la clubul cu care are contract, iar Milos Draka a solicitat rezilierea contractului cu Pandurii, acesta fiind prezent luni la Târgu Jiu pentru a semna actele.

Dintre cei 32 de jucători aflați sezonul trecut sub contract cu Pandurii, cinci au fost deja transferați de alte echipe. Printre cei plecați în această vară se numără George Tudoran și Gabriel Dodoi, ambii semnând cu Rapid, și Andrei Blejsea, Denis Brînzan și Robert Dănescu, care au semnat contracte cu FC Argeș.

Vizualizări: 1,869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: