Prima victorie din play-off pentru Pandurii

Pandurii a reuşit să obţină prima victorie din partea a doua a sezonului, în etapa a doua din play-off, scor 2-0 cu Voinţa Lupac. Formaţia gorjeană se luptă în continuare pentru promovare cu şanse destul de reduse, având în vedere lotul subţire de care dispune antrenorul Mario Găman.

Odată cu revenirea suporterilor în peluza stadionului, a venit şi prima victorie din play-off pentru Pandurii. Cu acelaşi lot decimat de accidentările din ultima perioadă, fără să poată alinia cea mai bună echipă, Mario Găman a reuşit să improvizeze totuşi un prim unsprezece care a arătat fotbal chiar şi în prima repriză, când gazdele au ratat destul de mult, scorul la pauză fiind 0-0.

La puţin timp după pauză, Robert Petre a deschis scorul, în minutul 53, diferenţa fiind majorată de Andrei Georgescu, în minutul 66, acesta intrând după pauză pe teren.

Cu cele trei puncte acumulate, Pandurii a urcat pe locul trei în clasamentul seriei a 7-a, play-off, fiind totuşi la şapte puncte de locul doi, ocupat acum de CSM Deva. Gorjenii vor avea un adevărat derby etapa viitoare, la Deva, doar o victoria în acest meci menţinând şansele de a mai lupta pentru un loc de baraj.

În celălalt meci din play-off din această serie CSM Reşiţa s-a impus destul de greu în faţa echipei din Deva, scor 1-0, golul fiind marcat în ultimele minute de joc.

Vizualizări: 1,569

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: