Alionescu: Am jucat ca o echipă, am fost ca o familie!

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a reuşit un meci bun şi în ultima etapă în faţa formaţiei CSM Ploieşti. Meciul a creat sâmbătă, în Sala Sporturilor, o atmosferă incendiară  iar la final gazdele s-au impus cu scorul de 81-73 (18 -16, 21-17, 21-21, 21-19).

Gazdele de la CSM Târgu Jiu veneau după o etapă  de pauză pentru că ultimul meci s-a amânat. Cu toate acestea elevii lui Claudiu Alionescu au controlat întregul meci şi au câştigat,  scor 81-73 (18 -16, 21-17, 21-21, 21-19).

La final, Alionescu s-a declarat mulţumit de rezultat şi de jocul echipei sale, apreciind mai ales atitudinea elevilor săi: “Sunt un antrenor mulţumit pentru că, astăzi, am arătat foarte bine ca echipă. Am controlat în totalitate acest meci şi asta mă bucură, pentru că, în primul rând, am arătat constanţă. În al doilea rând, sunt foarte mulţumit de apărarea pe care am făcut-o şi, oarecum, mulţumit de numărul mai mic de mingi pierdute, chiar dacă am fost la limită. Mi-a fost teamă de această partidă, pentru că am avut două săptămâni de zile în care nu am putut să aliniem toată echipa la antrenament, nu toţi erau într-o formă fizică foarte bună şi astfel a trebuit să ne adaptăm din mers. Au dat dovadă de caracter, iar publicul a fost alături de noi de la primul până la ultimul fluier. Am jucat ca o echipă, am fost ca o familie, şi asta mă bucură cel mai mult”.

Kendarrius Hamilton a fost cel mai bun marcator al echipei gazdă, cu 17 puncte, acesta fiind urmat de Porter Troupe cu 13 puncte şi de Malik Morgan cu 11 puncte.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: