Militaru şi-a felicitat echipa după eşecul cu ACS Viitorul Târgu Jiu

Antrenorul gorjean Dragoş Militaru, care pregăteşte echipa de Liga 2 Unirea Dej, şi-a felicitat elevii şi după meciul pierdut cu ACS Viitorul Târgu Jiu. Oaspeţii s-au impus în meciul din etapa a treia cu scorul de 2-1, după ce gazdele au ratat 10-12 ocazii clare de gol.

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a impus în meciul cu echipa din Dej după ce gazdele au dominat jocul dar au ratat foarte mult. Antrenorul celor de la Dej, gorjeanul Dragoș Militaru, i-a lăudat pe jucătorii săi, pentru modul în care au jucat, remarcând că doar neșansa a lăsat ca tabela să nu mai fie modificată.

”A rămas doar rezultatul, înfrângerea. Consider că am făcut un meci foarte bun, în special în repriza a doua. Am început mai rău partida, am luat cele două goluri la singurele două acțiuni din tot meciul ale celor de la Viitorul. Am avut și în prima repriză ocazii importante, dar nu am reușit să întoarcem nici în repriza a doua, chiar dacă am avut 10-12 ocazii de gol clare”, a spus Militaru după meci, când şi-a felicitat jucătorii pentru atitudine.

„Am ratat și de pe linia porții aproape, de pe toate pozițiile și cu poarta goală. Felicit jucătorii pentru prestația din partea a doua, pentru dorința de a întoarce rezultatul, până la urmă munca lor de un an de zile trebuie apreciată. Dacă jucam foarte prost și pierdeam fără să avem ocazii, eram dezamăgit, dar ținând cont că am avut multe ocazii de gol împotriva unei echipe care a făcut antijoc tot meciul, eu nu pot decât să felicit jucătorii. Rezultatul rămâne, dar au luptat, au avut spirit, atitudine. Le mulțumesc şi suporterilor care au venit la stadion, pentru că nu a fost o vreme prielnică pentru fotbal. Le mulțumesc că și-au rupt din timpul lor și au venit să ne vadă, cred eu în număr destul de mare pentru cum s-a prezentat vremea”, a mai spus antrenorul.

Lotul Unirii Dej nu e unul foarte stufos, astfel că orice absență se poate resimți. Dragoș Militaru i-a remarcat absența lui Marius Cătinean, considerând că dacă acesta ar fi jucat, Unirea Dej ar fi putut abține un rezultat mai bun.

Echipa din Dej s-a salvat deja de la retrogradare, matematic, și va evolua în Liga 2 și sezonul care urmează.

Vizualizări: 986

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: