CSM Târgu Jiu s-a impus în faţa Universităţii Cluj

Meciul de care se temeau cel mai mult cei de la CSM Târgu Jiu a trecut fără prea mari emoţii pentru handbalistele lui Liviu Andrieş. Cel mai important meci al sezonului a atras un număr mare de spectatori în Sala Sporturilor, aceştia bucurându-se la final împreună cu jucătoarele de şansa echipei din Târgu Jiu de a juca în Liga Florilor.

Formația gorjeană nu a pierdut confruntarea cu Universitatea Cluj, meciul considerat a fi în acest moment cel mai important al campionatului, o adevărată finală. După victorie obţinută duminică, scor 28 – 21, gorjencele se pot considera promovate în Liga Florilor.

Jucătoarele lui Andrieş au abordat meciul foarte motivate de miza acestei partide şi au condus ostilităţile întregul joc, scorul la pauză fiind favorabil gazdelor, 14 – 11. Până la final diferenţa s-a mărit în favoarea echipei din Târgu Jiu, condusă spre victorie de un public entuziast şi numeros.

Cea mai bună marcatoare a gazdelor a fost Mădălina Pal Ceandani, care a reuşit 6 puncte, urmată de Iulia Andrei şi Sabine Klimek cu câte cinci puncte. Ira Zinatullina şi Alecsandra Gavrilă au punctat şi ele de câte trei ori celelalte reuşite fiind semnate de Bianca Chiriţă şi Florenţa Ilie, cu câte două puncte fiecare, precum şi  de Anna Ivanenko  şi Elena Popovici care au semnat câte o reuşită.

CSM Târgu Jiu este în continuaure echipa care conduce detaşat în Seria B, având 15 victorii consecutive şi fiind neînvinsă în acest sezon.

Vizualizări: 364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: