Pandurii a ratat participarea în semifinale la juniori A

Grupa de juniori A a clubului Pandurii a pierdut ieri ultimul meci din cadrul turneului de zonă de la Târgu Jiu. Juniorii pregătiţi de  Eugen Pădureanu au fost învinşi de cei ai clubului CFR Cluj cu scorul de 3-0, Pandurii ratând astfel şi ultima şansă de a-şi mai asigura prezenţa în semifinalele competiţiei. CFR Cluj s-a clasat pe locul I al întrecerii cu maximum de puncte, echipa din Târgu Jiu situându-se la finalul celor trei meciuri abia pe locul al treilea.

Jocul de ieri a început la ora 10:00, fiind programat la aceeaşi oră cu partida dintre Poli Timişoara şi Unirea Alba Iulia. Fotbaliştii de la Târgu Jiu au fost dominaţi pe tot parcursul meciului de adversarii de la CFR care au deschis scorul foarte repede prin golul marcat de Imbuzan în minutul doi. După aproximativ 20 de minute în care formaţia gazdă nu s-a regăsit cei de la Cluj au majorat scorul la 2-0 prin Negruţ care a stabilit scorul pauzei. Imediat după reluarea jocului, tot clujenii au marcat, în minutul 50, prin Roşu care l-a învins pe portarul Muja şi a  stabilit scorul final. Ca să se poată califica cei de la Pandurii mai aveau nevoie de o victorie dar şi de un rezultat favorabil în cel de-al doilea meci al zilei.

Stelescu: Dacă aş fi antrenor la echipa mare, nu aş lua pe niciunul

CFR Cluj a spulberat însă orice speranţă  a echipei din Târgu de a se califica mai departe. Cu trei victorii din cele trei partide disputate, cei de la CFR Cluj au reuşit astfel să se califice în semifinalele întrecerii clasându-se pe prima poziţie la turneul de la Târgu Jiu. Pe locul doi în clasament s-a situat Unirea Alba Iulia, care a învins Pandurii Târgu Jiu în primul meci al turneului şi ieri a trecut cu scorul de 2-1 de FC Timişoara, iar Pandurii a obţinut locul trei cu o singură victorie obţinută în meciul cu FC Timişoara.

Directorul Centrului de copii şi juniori al clubului Pandurii, antrenorul Mihai Stelescu, a declarat ieri că ratarea acestei calificări la semifinala competiţiei a dezamăgit conducerea clubului, dar CFR a meritat să meargă mai departe. „Ne-am fi dorit să mergem mai departe şi faptul că am ratat acest obiectiv ne-a dezamăgit. Dar trebuie să recunoaştem că CFR este echipă bună şi ne-au bătut la toate capitolele. Cred că de la această echipă vor ajunge mulţi jucători la eşaloanele superioare”, a precizat Stelescu, care s-a declarat dezamăgit de evoluţia juniorilor de la clubul Pandurii considerând chiar că nici unul nu merită să ajungă la echipa mare: „Am vrut să organizăm turneul aici pentru a vedea şi copii noştri cum se lucrează la alte echipe. După cum au jucat în ultimul meci, dacă aş fi antrenor la echipa mare, nu aş lua pe niciunul. Dar asta nu înseamnă că din ei nu pot să ajungă fotbalişti. E dureros că unii oscilează cum sunt Voinea, Brandibur sau Constantin”. După acest eşec la centrul de copii şi juniori al clubului Pandurii se anunţă o schimbare a politicii pentru viitor, secretarul general Daniel Băloi

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: