Pandurii află azi adversarul din optimile Cupei României

Tragerea la sorţi a partidelor contând pentru optimile de finală ale Cupei României va avea loc azi la Casa Fotbalului, cu începere la ora 15.30. Meciurile din această fază se vor disputa pe data de 27 octombrie, programul definitiv urmând să fie stabilit în funcţie de grila televiziunilor PRO TV şi SPORT.RO.

Din partea clubului Pandurii Târgu Jiu va fi prezent azi la tragerea la sorţi preşedintele executiv Eugen Pârvulescu.

În ceea ce  priveşte meciul din cupă, antrenorul Ionuţ Badea a precizat că nu îl încurcă această competiţie pentru că poate da jocuri şi fotbaliştilor care au evoluat mai puţin: „Am 29 de jucători în lot şi nu pot să spun că ne încurcă Cupa României. E o competiţie oficială şi nu poţi spune că te încurcă. Faptul că avem 29 de jucători în lot la momentul actual ne dă posibilitatea să spunem că nu avem probleme de lot la jocurile de cupă”.

În optimile Cupei României s-au calificat următoarele echipe: Voinţa Sibiu, Universitatea Cluj, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Rapid, Unirea Urziceni, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş, Gloria Bistriţa, Poli Timişoara, ALRO Slatina, Pandurii Târgu Jiu, Dinamo, FC Braşov, Astra Ploieşti, Steaua.

Vizualizări: 53

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: