Budescu ar putea veni la Craiova. La pachet cu Şumudică

Constantin Budescu este gata să revină în lupta la titlu, iar una dintre posibilele destinații este Universitatea Craiova. Atacantul l-ar putea regăsi în Bănie pe Marius Șumudică, fostul său antrenor de la Giurgiu.

Constantin Budescu nu a jucat prea mult în acest sezon la Astra. Vedeta lui Ioan Niculae este mai mult cu gândul la plecare, după problemele financiare grave de la club. Budescu va intra în ultimele șase luni de contract, astfel că, din iarnă, poate semna cu orice echipă. „Mă gândesc și la un transfer. M-au sunat foarte mulți să mă întrebe. Nu pot vorbi deocamdată. În perioada de transferuri pot discuta cu oricine. Și în România, de ce nu. Mie îmi place să joc în România. Nu am mai vorbit cu Șumudică. Este devreme să vorbim despre a face echipă în România cu el. El antrenează în Turcia, sunt alte condiții pentru el acolo, cred că este greu să mai vină în România. Dacă a zis că vrea să vină să se bată la titlu”, a declarat Constantin Budescu pentru AS.ro.

Marius Șumudică recunoaște că și-ar dori să revină în România pentru a antrena la CFR Cluj sau CS U Craiova, două dintre echipele din Liga 1 care sunt în căutarea unui principal. „Eu am fost întrebat dacă sunt interesat să mă întorc în România și am zis că da. Oricând sunt dispus să mă întorc în România, mai ales că sunt echipe care îți pot oferi ceea ce ai nevoie. Nu pot să fac cu Gaziantep ceea ce pot să fac cu o echipă care se bate la titlu. Îmi e foame de trofee, vreau să fac ceea ce am făcut cu Astra. Eu nu pot să realizez aceste lucruri cu Gaziantep, cu tot respectul pentru conducere și jucători. E greu să fac ceva mai mult cu Gaziantep. Meciurile europene îți dau totul. Eu nu am avut șansa să am pe mână o echipă mare. Eu mi-aș dori să lucrez la o echipă cum e CFR Cluj sau Universitatea Craiova, acolo unde ai toate condițiile. Nu mă autopropun, dar am 49 de ani și mi-aș dori să mai fac ceva din punct de vedere al performanței”, a spus Marius Șumudică pentru Pro Sport.

Vizualizări: 1,281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: