Patru cazuri de COVID-19 la Pandurii

La Pandurii Târgu Jiu s-au depistat patru cazuri de COVID-19 la testele obligatorii de miercuri. Directorul sportiv Camilian Floroiu crede însă că meciul cu FC U Craiova se va juca, pentru că jucătorii infectaţi s-au aflat acasă până miercuri, echipa având liber în week-end şi cele două zile care au urmat.

Pandurii Târgu Jiu riscă să nu poată disputa, la programarea inițială, jocul din etapa a 15-a din Liga 2, cu FC U Craiova, stabilit pentru sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 11:00, pe stadionul din Târgu Jiu. La testarea obligatorie, din 14 în 14 zile, efectuată miercuri, 2 decembrie, conform calendarului, patru jucători ai echipei gorjene au fost depistați pozitiv la COVID-19. Acum cei de la Pandurii au emoţii şi aşteaptă răspunsul DSP Gorj pentru a afla dacă vor putea juca ultimul meci al anului. ”Așteptăm răspunsul de la DSP Gorj. Jucătorii n-au intrat în contact între ei, fiindcă, după meciul de la Recea, au primit liber. Când au revenit, miercuri, patru dintre ei au fost depistaţi pozitivi dar nu se pune problema de contact direct între ei pentru că nu au făcut antrenamente”, a spus, la radioaccent.ro, directorul sportiv de la Pandurii, Camilian Floroiu.

Până miercuri, jucătorii  din lot au primit liber să meargă acasă după jocul de la Recea iar printre cei infectaţi se află doar jucători români sau localnici, care au stat acasă.

Pandurii a disputat ultimul meci oficial în data de 25 noiembrie, la Recea, unde a pierdut cu 2-0 în etapa a 14-a din Liga 2, iar în week-end-ul trecut, când au fost programate șaisprezecimile de finală ale Cupei României, a stat, deoarece fusese eliminată din competitiție încă din turul 3, de ACSO Filiași.

Vizualizări: 665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: