Pandurii aşteaptă primele. Vezi ce datorii are clubul la jucători!

Din luna mai încoace, pandurii au probleme cu banii din cauza înfiinţării Complexului Energetic Oltenia. Condescu aşteaptă în continuare ca bugetul CEO să fie rectificat iar banii să vină către clubul de fotbal. Între timp, gorjenii au plătit salariile către jucători din banii din drepturile TV. De prime de joc nu au mai fost însă resurse. Şi cum Nistor şi compania câştigă la foc automat, restanţele către titulari se ridică la 8 mii de euro de jucător! „Am vorbit chiar ieri (n.r. miercuri) mai mult timp cu domnul Condescu. Chiar am absentat de la antrenament pentru a putea sta de vorbă. Am primit asigurări că lucrurile vor intra în normal, nu sunt niciun fel de probleme. Până la ora jocului, micile probleme se vor rezolva, important e să fim apţi”, e convins Grigoraş.

Antrenorul a primit astfel asigurări că o parte din prime vor fi achitate până sâmbătă. În ciuda faptului că sunt lideri, gorjenii nu-şi schimbă obiectivul, locurile 6-10. Condescu şi Grigoraş nu au stabilit niciun barem de puncte pentru următoarele 6 etape de foc. „Am discutat şi pe această temă, nu ne facem iluzii. Nu avem un plan pe următoarele 5-6 etape, ne interesează acum doar prima partidă”, mai zice tehnicianul pandurilor.

500 – de euro primesc pandurii pentru fiecare punct. Până acum au acumulat 16 puncte aşa că un titular are de încasat 8.000 de euro

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: