Pandurii au plecat pentru două săptămâni în Antalya

Jucătorii pandurilor au efectuat ieri ultimul antrenament pe frigul de la Târgu Jiu, de azi urmând să se antreneze la temperaturi de 15-20 de grade în Antalya. Pandurii au plecat ieri împreună cu echipa a doua spre Bucureşti, de acolo urmând să decoleze azi cu un charter direct spre Antalya. Zborul e programat la ora 12:00, cu acelaşi avion urmând să plece cinci echipe, alături de Pandurii şi Pandurii II aflându-se la bordul aeronavei încă trei formaţii Unirea Alba Iulia, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Universitatea Craiova.

Lotul convocat de Liviu Ciobotariu pentru acest stagiu a plecat ieri spre Bucureşti după ce a susţinut un ultim antrenament pe terenul sintetic. La acesta au luat parte majoritatea jucătorilor care au făcut deplasarea, mai puţin portarul Stanca, acesta alăturându-se lotului în Bucureşti, la fel ca şi Mugurel Dedu dar şi antrenorii Liviu Ciobotariu şi Gabriel Mărgărit. Din lot fac parte 28 de fotbalişti, doi dintre cei care s-au antrenat cu Pandurii la Rânca, Stancu, Basara, fiind trimişi cu echipa a doua, fiind păstrat în lot Arrieta deşi antrenorul anunţase că acesta nu mai intră în vederile sale. „Stancu, Arrieta şi Basara se vor pregăti împreună cu noi dar vor merge cu echipa a doua. Noi am căzut de acord că nu mai e echipa a doua şi prima echipă ci suntem un singur grup. Grupul normal de jucători pe care eu îi am la dispoziţie este de 28 de jucători dar cei trei nu fac parte din acest lot. Dar ei stând în acelaşi hotel, voi participa la fiecare antrenament al echipei a doua şi voi fi prezent la fiecare meci al lor, şi în funcţie de randamentul lor pot urca la prima echipă, sau de la prima echipă pot coborî la a doua echipă”, a explicat Ciobotariu. Jucătorii au ajuns aseară în jurul orei 20:00 la Hotelul Cristal Palace de unde vor pleca în această dimineaţă spre aeroportul Otopeni.

Antrenorul Ciobotariu va avea ocazia azi să efectueze şi un prim antrenament în staţiunea Lara, pe terenurile de la Hotel Kervansaray, acolo unde Pandurii vor ajunge în jurul orei 14:00. Acesta a explicat că se va axa mai mult pe pregătirea tehnico tactică în Antalya şi va testa echipa în cinci amicale: „Urmează al doilea stagiu de pregătire din Antalya unde vom lucra mai mult tehnico-tactic şi vom susţine şi cinci jocuri de pregătire. În Antalya voi lucra mai mult tactic, vom exersa sistemele de joc şi aşezarea în teren şi multe alte probleme tehnico-tactice care sunt de pus la punct”. Ciobotariu va urmări în acelaşi timp şi meciurile echipei a doua care au fost special programate în alte zile decât cele ale echipei mari. Tehnicianul spune că va face faţă programului încărcat din Antalya, fiind pregătit să lucreze cât mai mult: „Cred că voi face faţă programului, mie îmi place să muncesc de aceea am venit aici, sunt dornic de muncă, am entuziasm şi nu am nici un fel de problemă. Merg în Antalya să muncesc nu în vacanţă, deci voi avea timp pentru tot”.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: