Pandurii au predat „lanterna roşie”

Pandurii au părăsit în sfârşit ultimul loc după ce au reuşit în etapa a XI-a cea de-a doua victorie din acesta sezon. Gorjenii s-au impus la limită cu 1-0 în faţa unei alte echipe cu probleme, Sportul Studenţesc, cu care au făcut schimb de locuri. „Derbiul suferinţei” s-a disputat pe un teren moale şi alunecos, suprafaţa de joc fiind foarte grea pentru jucătorii celor două echipe după ce a plouat pe tot parcursul meciului.

În faţa a doar 1000 de suporteri care au rezistat în ploaia ce a căzut pe parcursul meciului, Pandurii au reuşit o victorie la debutul pe bancă al lui Petre Grigoraş.

Gazdele au controlat jocul în cea mai mare parte, având numeroase ocazii de a deschide scorul nefinalizate însă corespunzător de Băcilă, Ilie Iordache, Vranjkovic sau Stromajer care s-a dovedit din nou destul de puţin util echipei. Şi oaspeţii au avut totuşi câteva ocazii, dar fără a fi finalizate cu gol de Curelea şi Ferfelea. Absenţa lui Varga s-a făcut simţită, iar faptul că Pandurii au continuat atacurile şi după pauză a făcut ca golul să apară până la urmă, fiind reuşit de Ilie Iordache dintr-o centrare foarte bună a lui Băcilă. După meci antrenorul pandurilor a fost bucuros doar de rezultat, precizând că jocul nu a fost cel pe care l-ar fi dorit. „Am văzut şi alte meciuri ale pandurilor în care echipa a jucat foarte bine şi a pierdut, acum am jucat mai modest dar am câştigat”, a constatat după meci Grigoraş apreciind că echipa sa a meritat cele trei puncte: „Cred că victoria este meritată ţinând cont de ocaziile avute, nu foarte multe dar mai multe decât adversarul. Am pus o presiune mare asupra lor şi am reuşit să marcăm”.

De cealaltă parte antrenorul studenţilor nu a avut prea multe reproşuri pentru elevii săi. „Ne-am propus multe de la acest joc şi nu am fost prea departe de as şi reuşi. Prea multe nu am să le reproşez pentru că au încercat să joace ceea ce le-am cerut, în mare parte am şi reuşit dar nu am înscris, ne-a lipsit golul şi puţin mai multe probleme dacă puneam în ofensivă era cu totul altceva”, a spus Viorel Moldovan după meci lăudând jocul mai organizat al celor de la Pandurii şi încurajând jucătorii săi să lupte mai departe. Pentru Pandurii acest meci a adus cele trei puncte dar a dus la pierderea lui Cardoso care a părăsit terenul accidentat încă din prima repriză.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: