Pandurii au prime de 200.000 de euro pentru salvare

Conducerea clubului Pandurii face orice eforturi pentru salvarea de la retrogradare. Nu numai jocul cu Poli Iaşi dar şi cele care vor urma sunt la fel de importante şi orice punct acumulat este important. Conducerea clubului a decis împreună cu antrenorul Sorin Cârţu că jucătorii vor fi recompensaţi în caz de salvare de la retrogradare cu o primă de 200.000 de euro, care va fi împărţită doar jucătorilor în cazul în care se vor obţine 12 puncte în ultimele şase etape.

Antrenorul Sorin Cârţu aprecia ieri că meciul cu Poli Iaşi valorează cât un întreg campionat. „Suntem înaintea unui meci capital, un meci aproape cât un întreg campionat. Sigur că este într-un fel normal să fie aşa”, spunea tehnicianul referindu-se mai ales la antrenorii care trebuie să ne adapteze la o astfel de viaţă şi să încerce să repete dacă au făcut ceva bun şi să încerce să repare dacă au făcut ceva rău.

Cârţu: Dacă nu joacă pentru culorile echipe, să joace pentru bani

Cârţu consideră că echipa sa are o mare problemă că nu face nimic să ia primele promise de conducere în cazul a patru victorii din ultimele şase partide. Cârţu a dezvăluit ieri care sunt pachetele de prime promise conducerea clubului în cazul salvării de la retrogradare. Primele s-au stabilit după meciul cu Urziceni când Sorin Cârţu s-a întâlnit la Craiova cu preşedintele şi i-a propus un pachet de prime pentru a reuşi să-i mobilizeze pe jucători. „Eu am propus în jur de 100 000 de euro pentru salvare de la retrogradare. Preşedintele a venit cu şi mai mult, a dat 200.000 la 12 puncte acumulate. Şi la 10 puncte 150 000 iar la 9 puncte 125 000 care să se împartă la jucători n funcţie de cât au jucat. Dar asta e atitudine la ei-”, se întreabă acum antrenorul Cârţu nemulţumit de ceea ce vede pe teren la echipa sa: „Aici este o mare problemă când se dau primele care s-au promis, ei să nu facă nimic- Bun, dacă nu joacă pentru Târgu Jiu, să zicem că nu joacă pentru culorile echipei, să joace măcar pentru banii aceştia care le revin, pentru că echipa tehnică nu ia un cent de acolo, totul e problemă numai de vestiar. Tot ce este în vestiar împarte aceşti bani, eu nu mă bag, eventual spun cât a jucat fiecare. Dar dacă atitudinea lor e una de un asemenea mod atunci mă întreb ce înseamnă pentru ei meciul care vine acum cu Iaşul şi de care depinde un întreg campionat-” Tehnicianul e conştient că o victorie în meciul cu Poli Iaşi nu garantează salvarea de la retrogradare ea trebuind  coroborată şi cu alte rezultate pozitive în jocurile care vor urma. Totuşi o victorie în meciul cu Iaşiul e importantă acum pentru a mai păstra speranţe de salvare de la retrogradare.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: