Pandurii au revenit la antrenamente

Pandurii nu au avut vacanță de Paști. Echipa lui Flavius Stoican se pregăteşte pentru meciul din 21 aprilie, de la Severin, în compania FC Botoșani. Pandurii este pe locul 6 în clasamentul play-out, iar Botoșani pe 3.

Pandurii are probleme de lot. Jucătorii tineri cedează fizic, iar cei cu experiență creează și ei probleme. Paul Batin a venit la Pandurii în februarie, dar la două luni distanță pleacă. Un alt jucător, Cristian Sîrghi, s-a accidentat încă de la meciul de debut în tricoul echipei gorjene. „La momentul acesta, nu pot să trec peste acel act de indisciplină al lui Batin. Este exclus din lot şi încă nu mă gândesc ca în viitorul apropiat să revină la echipă. L-am pierdut şi pe Sârghi, care s-a operat la claviculă. Din păcate, două transferuri ieşite din circuit”, a precizat Stoican.

Dar sunt și vești bune. Antrenorul Flavius Stoican se bazează la meciul cu Botoșani și pe Cornel Ene și Samson Nwabueze. Cei doi jucători au fost suspendați o etapă deoarece au luat cartonaș roșu la meciul cu Timișoara.

Vizualizări: 661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: