Pandurii au trecut cu bine de vizita medicală

Din lotul echipei Pandurii pentru noul sezon doar 29 de jucători au efectuat ieri vizita medicală la Clinica de medicină sportivă din Craiova. Este vorba de o mare parte a celor care au încheiat sezonul trecut cu Pandurii, dar şi de jucătorii împrumutaţi care au revenit la echipă, precum şi de opt dintre juniorii clubului. Alături de aceştia la vizita medicală a fost prezent şi fundaşul Laszlo Balint care urmează să negocieze cu condducerea clubului pentru semnarea unui contract pentru viitorul sezon. Au lipsit de la reunire şi de la vizita medicală jucătorii străini, cu excepţia lui Martinovic, aceştia fiind învoiţi să pentru câteva zile. Nu a fost prezent de asemenea nici Piţurcă, învoit şi el pentru că urmeză să ajungă mai târziu din vacanţă.  

Pandurii s-au reunit ieri direct la autocarul clubului pentru a pleca la vizita medicală, fără antrenorul Sorin Cârţu şi fără cei doi secunzi din Craiova, Mircea Irimescu şi Silviu Lung, care au aşteptat echipa la Clinica de medicină sportivă din Craiova împreună cu medicul Ion Şerban. La ora prânzului jucătorii prezenţi la reunire s-au deplasat sub comanda lui Florin Bejinaru către Craiova, vizita medicală fiind încheiată în jurul orei 17:00. 

Doar 29 au efectuat vizita medicală 

În lotul prezent ieri la vizita medicală au fost incluşi, pe lângă jucătorii care au încheiat sezonul trecut cu Pandurii, şi nu au fost puşi pe lista de transfer, şi opt dintre juniorii clubului aleşi de Sorin Cârţu să facă parte din lot, Rada, Diaconu, Avramescu, Iclănzan, Pleașcă, Vulpe, Mohora și Militaru, dar şi cei patru jucători împrumutaţi care au fost chemaţi la reunire de antrenorul Cârţu, Kutlacic, Nalaţi, Dedu şi Stromajer. Jucătorii care s-au deplasat la Craiova au fost Stanca, Popete, Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Kutlacic, Grecu, Vasilache, Hidișan, Stângă, Păcurar, Nalați, Dedu, Marco Basara, Tilincă și Stromajer precum şi cei opt juniori, în total 29 de jucători fiind prezenţi la Craiova. 

Popa şi Adi Popescu nu rămân la Pandurii 

La reunire au mai fost prezenţi şi doi foşti jucători ai pandurilor împrumutaţi sezonul trecut la echipa de liga a treia Minerul Motru, Mădălin Popa și Adi Popescu, care nu au urcat în autocarul care a făcut deplasarea la Craiova pentru vizita medicală, cei doi fiind puşi pe lista de transfer a clubului. 
La Craiova s-au mai alăturat lotului și jucătorii craioveni care nu s-au mai deplasat la Târgu Jiu Murgan, Vancea, Ghindeanu și Ionuț Stancu. Tot la Craiova s-a prezentat cu Pandurii la vizita medicală și fundașul dreapta Laszlo Balint de la Unirea Urziceni care ieri a efectuat deja vizita medicală cu echipa, el fiind în vederea antrenorului Cârţu pentru un eventual transfer. 
Celalţi jucători care nu s-au prezentat la vizita medicală urmează să o efectueze săptămâna viitoare. Echipa va rămâne la pregătire în localitate până la plecarea spre Austria pe data de 8 iulie, urmând ca pe 9 iulie să susţină primul amical în Ungaria. 


Doar Ghindeanu nu a trecut testele 

Dintre cei 29 de jucători care au fost la vizita medicală doar 28 au trecut cu bine testele de la Craiova, medicul echipei gorjene, Ion Şerban, precizând că nu au fost probleme deosebite: „Am avut 29 de jucători la vizita medicală dar urmează să mai venim şi cu jucătorii străini care nu au fost în ţară. Toţi jucătorii şi chiar şi juniorii au trecut cu bine testele de la Craiova iar dimineaţă urmează să facem analizele de laborator la policlinica din Târgu Jiu.” Singurul care nu a putut efectua textele impuse pentru că nu este încă refăcut complet a fost Daniel Ghindeanu, acesta suferind o intervenţie la genunchi pentru o ciupitură de menisc cu mai puţin de o lună în urmă. 




Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: