Pandurii, bătuţi în doar două minute

Pandurii rămâne echipa păcii în deplasare unde gorjenii nu au supărat pe nimeni până acum. Formaţia din Târgu Jiu nu a reuşit să se impună nici în faţa ultimei clasate înaintea acestei etape, rămânând în continuare fără nici un punct adus din deplasare. Scorul partidei de la Buzău a fost 2-0 pentru formaţia Gazdă, Victoria Brăneşti, care a reuşit să înscrie de două ori în doar două minute. 

Pandurii au fost nevoiţi să facă din nou schimbări în defensivă, după accidentarea lui Menassel, Pintilii fiind din nou schimbat de pe postul pe care a dat cel mai bun randament. După o primă repriză în care Pandurii păreau să aibă speranţe că nu vor pleca învinşi de la Buzău, cu toată presiunea pusă de gazde din primele minute. Cu toate eforturile lui Nicoară, care a ajuns deseori aproape singur în careu cu Popa, şi cu toate acţiunile frumoase ale acestuia din prima repriză în care s-a întrecut în ratări care de care mai spectaculoase, cele două echipe au intrat la cabine fără a marca. Din păcate punctul slab al gorjenilor a fost speculat şi de această dată de Brăneşti care a marcat la primul corner al reprizei a doua prin Marincău, acesta speculând greşelile lui Viera şi Grecu după o lovitură de colţ şi deschizând scorul în minutul 52. Golul primit a dezorientat şi mai tare defensiva Pandurilor care a fost taxată în următorul minut de Vali Simion care l-a învins pe Marius Popa cu un şut la colţul lung. Deşi veneau cu un moral bun după victoria cu Universitatea, Pandurii au părut că se mulţumesc cu puţin şi nu au mai reuşit egalarea pentru care nu au făcut prea multe eforturi cu toate schimbările efectuate de Badea. Intrarea lui Brata a mai înviorat jocul pe final, acesta reuşind chiar să pună în pericol poarta adversă ori să creeze pericol prin centrările sale, Hidişan şi Adrian Iordache dovedindu-se şi ei destul de activi, dar fără rezultat pe tabelă. Finalul de meci a fost unul tensionat pentru gazde care au reuşit să acumuleze două cartonaşe roşii încheind meciul cu nouă jucători pe teren după ce Nicoară şi Străuţ au fost eliminaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

Pandurii au rămas astfel fără nici un punct adus din deplasare deşi a trecut jumătate din acest tur, revenind din nou în subsolul clasamentului, acolo de unde aveau acum o mare ocazie de a ieşi şi de a urca chiar pe locul 10. În schimb Brăneştiul a reuşit a doua victorie pe teren propriu şi a predat „lanterna roşie” urcând pe locul 12.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: