Pandurii câștigă recursul

Comisia de Recurs a FRF a admis apelului clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu, astfel că echipa gorjeană va juca noul sezon în Liga 2. Anunțul a fost făcut de Marin Condescu, principalul creditor al clubului. Clubul nu primise inițial certificarea pentru a juca în liga secundă, dar a contestat decizia fedetației. "Admite recursul. Desființează hotărârea. Sancțiune cu penalitate financiară 10.000 lei", este decizia comisiei de recurs.

Campionatul ar urma să înceapă la data de 29 august. Imediat după decizia de luni, va avea loc  tragerea la sorţi a meciurilor pentru a se stabili țintarul noului sezon.

Noul campionat de Liga 2, ediția 2020-2021, se va desfășura într-un mod inedit, nemaiîntâlnit până acum. Din cauza pandemiei, Federația Română de Fotbal a decis ca noul sezon să aibă loc într-un format în care să se joace doar turul, apoi primele șase clasate să meargă într-un play-off cu tur și retur, iar restul echipelor să fie împărțite în funcție de locurile ocupate în două grupe de play-out.

Vizualizări: 2,351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: