Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Remiză între Gilortul şi Filiaşi, în amical

Echipele de Liga 3 pregătesc intens debutul noului sezon, deşi încă nu au aflat când va avea loc. Gilortul Târgu Cărbuneşti a continuat în week-end seria de meciuri amicale, remizând cu echipa fostului antrenor Mario Găman, scor 2-2 cu CSO Filiaşi.

După ce a jucat cu Pandurii miercuri, Gilotul a mai programat încă un meci de pregătire în week-end. Pentru că FRF menţine încă suspansul cu privire la debutul noului sezon, echipele nu au decât să îşi intensifice pregătirea şi să fie gata de start în orice moment.

Ceea ce fac şi gorjenii de la Cărbuneşti, care au remizat în amicalul din week-end, scor 2-2 cu CSO Filiași. Golurile au fost marcate de foştii panduri Avramescu (5’) şi Dănăricu (7’) pentru gazde şi Săulescu (38’-penalty) şi Lupu (50’) pentru Filiaşi.

Antrenorul Florin Popete i-a trimis pe teren la acest meci pe: Constantinescu – Afrim, Dolcescu, Safta (72’ Miroiu), Bărăitaru – Avrămescu, Oprișa (82’ Cocioabă) – Almăjanu, Dănăricu (70’ Bubuioc), Roncea (60’ Stăniloiu) – Berescu.

Partida dintre Gilortul și CSO Filiași s-a încheiat cu o remiză, dar nu a contat rezultatul, pentru că ambii antrenori gorjeni, Florin Popete la Gilortul şi Mario Găman la Filiaşi, caută acum să îşi definitiveze loturile şi să finalizeze pregătirea în aşteptarea debutului noului sezon.

Gilortul a ajuns astfel la trei meciuri de verificare încheiate cu  victorie, un eșec și o remiză.

Vizualizări: 584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: