Transfer bombă la Universitatea Craiova

Oltenii au dat marea lovitură şi au adus un alt veteran din Liga I după victoria cu Sepsi din debutul noului sezon. Oficialii oltenilor au bătut palma cu reprezentanţii lui Gaz Metan Mediaş, iar Răzvan Pleşca urmează să se alăture lotului pregătit de Cristiano Bergodi.

La Craiova întărirea lotului cu jucători cu experienţă este acum principala preocupare. După startul perfect din noul sezon, Universitatea Craiova vrea să-şi întărească şi apărarea şi să-i aducă un rival pe măsură lui Mirko Pigliacelli. Transferul pentru care s-a bătut palma, conform gsp.ro, este cel al lui Răzvan Pleşca, jucător care urmează să se alăture lotului pregătit de Cristiano Bergodi.

Jucător cu mare experienţă în Liga I, portarul de 37 de ani vine liber de contract la Universitatea Craiova, iar oltenii îl vor da la schimb pe Laurenţiu Popescu, un portar de 23 de ani crescut la Şcoala de Fotbala lui Gică Popescu. "Cele două cluburi au bătut palma, jucătorul şi-a dat acordul de a merge la Craiova. Răzvan Pleşca urmează să semneze contractul şi să intre în programul Universităţii" , susţin sursele gsp.ro.

În plus, Răzvan Pleşca a recunoscut că este în discuţii avansate cu oficialii Universităţii Craiova: "Urmează să se mai pună câteva detalii la punct şi să se facă transferul. Eu nu am impresar, deci n-o să mai fie nicio problemă din acest punct de vedere. Mă bucur de interesul Universităţii Craiova".Universitatea Craiova a început perfect noul sezon din Liga I. Oltenii s-au impus cu 1-0 în deplasarea de la Sepsi Sf. Gheorghe,graţie golului marcat de Elvir Koljic în minutul 88.

Vizualizări: 2,741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: