Pandurii caută chiriaşi pentru lojă. Patru mii de euro locul!

Pandurii au scos la închiriat 5 loje la Stadionul Municipal. Patru dintre ele au câte 12 locuri şi costă 200 de mii de lei fiecare. Loja cea mare cu 30 de locuri, care a fost ocupată de reprezentanţii CEO în sezonul trecut, se dă cu 500 de mii de lei pentru un sezon.

Pe lângă loje, pandurii oferă şi multe abonamente. Faţă de anul trecut au dispărut abonamentele subvenţionate către cei din minerit şi energie, aşa că s-au scos la liber abonamente pentru toate cele 9.200 de locuri ale Stadionului Municipal. Din cauză că suporterii nu se înghesuie să cumpere abonamentele „piperate”, pandurii s-au gândit să le ofere o promoţie unică în România.

Loja cea scumpă oferită tot către CEO

Pandurii oferă spre închiriere 5 loje. Cea mai mare dintre ele are 30 de locuri pe scaune şi a aparţinut în sezonul trecut principalului finanţator, Complexul Energetic Oltenia. Teoretic pot intra mai mult de 30 de persoane în loja cea mare, dar chiar şi cu 30, scaunele stau cam lipite unul de altul. Costul acestei loje pentru un sezon? 500 de mii de lei, adică aproximativ 120 de mii de euro! Dacă împărţim la 30 de persoane rezultă un cost de 4 mii de euro de om pentru un singur sezon. Având în vedere că abonaţii din lojă vor vedea 17 meciuri în campionat şi unul din Europa League, ajungem la un preţ de 222 de euro pe meci! Cam piperat un loc la lojă, dar Marin Condescu vine cu lămuriri. „Vor beneficia de reclamă la meciuri. Numele firmei sau companiei care închiriază o lojă va fi trecut pe bilete, abonamente precum şi pe bannere în interiorul stadionului.” Loja cu 30 de locuri a fost oferită tot către CEO. Şeful companiei, Laurenţiu Ciurel, cam strâmbă însă din nas la preţul de 500 de mii de lei. „Mi-a venit ofertă să închiriez o lojă şi mi s-au cerut 5 miliarde. S-a cerut Complexului de către club 5 miliarde dacă vrea să aibă lojă... Aşa scria acolo, 500 de mii de RON. După ce anul trecut am dat 200 şi ceva de mii pentru o lojă”, a spus Ciurel într-o emisiune TV.

18 – meciuri au garantate abonaţii din loje. 17 în Liga 1 şi unul din Europa League. Numărul poate ajunge la maxim 22 dacă Pandurii se califică în semifinalele Cupei şi are norocul de a disputa încă 4 meciuri acasă

Ce facilităţi primesc pentru 222 de euro pe meci?

Indiferent că optează pentru loja de 30 de locuri la 120 de mii de euro sau pentru cele patru de 12 locuri la 50 de mii de euro, preţul pentru un meci rămâne acelaşi, 222 de euro de persoană. Adică 4 mii de euro pentru un sezon. În comparaţie, cel mai scump abonament la CFR Cluj e 1.000 de lei la fotolii. Primul meci oficial al Barcelonei în noul sezon, acasă în Super Cupă cu Atletico Madrid, poate fi văzut din sectorul VIP cu 450 de euro. În Anglia, patria fotbalului, abonamentele cele mai scumpe variază între 950 şi 1.900 de lire pentru un sezon întreg la cluburi ca Manchester United, Chelsea sau Arsenal. Aşa că ne întrebăm ce primesc abonaţii de la lojele pandurilor pentru 4 mii de euro pe an?

În primul rând, lojele sunt prevăzute cu geamuri care pot fi închise sau deschise în funcţie de vremea de afară. Încăperea are şi aer condiţionat, astfel încât abonaţii să nu fie deranjaţi vara de căldură şi iarna de frig. Loja are şi un televizor cu plasmă unde pot fi urmărite reluări din meciul favoriţilor. În colţul încăperii regăsim şi un frigider micuţ unde sunt depozitate băuturile răcoritoare rezervate generoşilor abonaţi. Nu trebuie uitată nici hrana, căci ocupanţii lojelor primesc o cină copioasă din partea clubului. Reclama făcută însă firmei sau companiei care închiriază loja e argumentul principal pe care mizează Pandurii. Până la urmă, echipa a ieşit vicecampioană, aşa că echipa lui Condescu beneficiază acum de atenţie sporită.

Vizualizări: 268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: