Pandurii deschid balul ligii întâi !

S-au stabilit televizările primelor două etape din noul sezon de liga 1. Meciul Pandurii – Universitatea Cluj va fi primul din 2012-2013, partida urmând să se joace vineri, 20 iulie de la ora 18.30.

 

Pandurii trebuiau să deschidă balul ligii 1 şi anul trecut dar meciul cu Ceahlăul din prima etapă a fost amânat pentru duminică. Acum gorjenii vor debuta la o oră nu tocmai potrivită pentru canicula de afară, 18.30, în ciuda faptului că au nocturnă.

 

Sezon deschis la Tg-Jiu

 

Pandurii mai au fix 2 săptămâni de pregătiri pentru noul sezon al ligii 1. Un sezon în care aşteptările sunt mari de la echipa lui Grigoraş. Locul 7 obţinut anul trecut îl face pe ambiţiosul antrenor al pandurilor să se gândească la depăşirea acelei performanţe. Va fi, pe undeva, mai greu pentru că Grigoraş nu-l mai are pe Pintilii aşa că potenţialul echipei a scăzut cam cu 20 la sută. Pentru asta însă, pandurii s-au întărit cu Matulevicius, Mamele, Ignea şi mai ales, Răduţ. Nu sunt de neglijat nici revenirile lui Băcilă sau Pleaşcă, jucători care pot fi trecuţi la capitolul „achiziţii” după ce în sezonul trecut erau titulari cerţi. Trupa lui Grigoraş va începe lupta pentru un loc în primele 6, vineri, 20 iulie de la ora 18.30. Televiziunile care deţin drepturile de transmisie pentru liga 1 şi LPF-ul s-au pus de acord şi au decis ca balul să fie deschis de panduri în partida cu „răniţii” de Universitatea Cluj. Răniţi pentru că ardelenii au pierdut aproape toţi jucătorii de bază în această vară, jucători care l-au urmat pe patronul Florian Walter la Petrolul. Trupa lui Grigoraş n-are voie astfel să rateze victoria în primul meci din noul sezon în care pleacă clar cu prima şansă. Asta în ciuda faptului că atât Pandurii cât şi U Cluj au aceeaşi cotă la câştigarea titlului de campioană, 100 la 1. Trupa lui Claudiu Niculescu pare însă mai degrabă una care se va zbate să evite retrogradarea în viitorul sezon. De remarcat faptul că meciul de la Tg-Jiu e singurul din prima etapă programat la ora 18.30, una la care e de aşteptat ca gradele Celsius din termometre să fie greu de suportat. Dificil de înţeles aceste decizii luate de televiziuni în care obligă echipele posesoare de nocturnă să joace pe nişte călduri aproape inumane pentru jucători.

 

14 – zile au mai rămas până la debutul noului sezon din liga 1

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: