Pandurii II în liga a doua ?

Vor avea Pandurii echipă şi în liga a doua? Foarte probabil da, spune preşedintele Pârvulescu şi asta în ciuda faptului că echipa secundă a gorjenilor nu apare pe lista emisă de Federaţia Română de Fotbal. „Sunt câteva echipe cu grave probleme financiare care nu se vor înscrie în campionat astfel că sunt şanse mari să avem câte o echipă in primele două eşaloane”, e convins Pârvulescu.

Echipa a doua a gorjenilor a câştigat seria în Liga a III-a dar nu a avut drept de a promova. Totuşi după ce Pandurii au luat locul celor de la Curtea de Argeş, oficialii clubului au depus o cerere la FRF prin care solicitau înscrierea echipei secunde a clubului în liga a doua. Răspunsul primit ieri a fost însă negativ. „Am fost înştiinţaţi că nu am fost primiţi în liga a doua, Federaţia repartizându-ne în al treilea eşalon”, a confirmat Pârvulescu.

Multe echipe trag să moară

Cu toate astea până la startul ligii secunde mai sunt aproape 3 săptămâni. Timp suficient pentru ca lucrurile să ia o altă turnură. Astfel se ştie că multe dintre grupările din liga secundă au serioase probleme financiare şi s-ar putea retrage până la startul oficial programat pe 21 august. Pandurii stau acum la pândă şi aşteaptă deznodământul mai ales că Pârvulescu a stat de vorbă cu alţi preşedinţi de cluburi din ţară care i-au confirmat nu au banii necesari pentru a participa. „Sunt multe echipe care ridică semne de întrebare printre care UTA, FC Baia Mare, Şimleul Silvaniei, Turda ca să nu mai zic de Inter Curtea de Argeş care sută la sută va dispărea. Deci până la startul turului o să fie modificări în componenţa seriilor”, a dezvăluit preşedintele pandurilor.

Componenţa seriilor ligii a doua

Seria 1 : Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, CF Brăila, Săgeata Năvodari, Dunărea Galaţi, Gloria Buzău, Juventus Bucureşti, Concordia Chiajna, CS Otopeni, Steaua II, Ceahlăul Piatra Neamţ, Delta Tulcea, FC Botoşani, FC Snagov, Viitorul Constanţa, Farul Constanţa.

Seria 2 : Internaţional Curtea de Argeş, Unirea Alba Iulia, Petrolul Ploieşti
CS Mioveni,UTA Arad, FC Argeş, Gaz Metan CFR Craiova,

FC Baia Mare, FC Bihor, Arieşul Turda, FC Silvania, CSM Râmnicu Vâlcea, Minerul Lupeni, ALRO Slatina, ACU Arad, Voinţa Sibiu.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: