Pandurii II o iau de la capăt cu acelaşi obiectiv

Pandurii II rămâne la Târgu Jiu şi nu va mai fuziona cu CSM Vâlcea pentru a juca în Liga a II-a. Plecată la Vâlcea la finalul săptămânii trecute pentru un joc amical şi pentru discuţii în vederea perfectării fuziunii, echipa a doua a clubul Pandurii a revenit la Târgu Jiu şi se pregăteşte din nou pe terenul sintetic.

Pandurii II  pregăteşte de ieri din nou la pe terenul sintetic. Conducerea clubului Pandurii a studiat săptămâna trecută propunerea clubului CSM Râmnicu Vâlcea de a muta Pandurii II la Vâlcea pentru a evolua în Liga a doua, vâlcenii având mari probleme financiare şi nemaiavând jucători cu care să mai înscrie echipa în campionat. Consiliul de Administraţie al clubului Pandurii Târgu Jiu nu a aprobat însă mutarea echipei la Râmnicu Vâlcea, Pandurii II urmând să joace meciurile oficiale din Liga a III-a tot la Târgu Jiu.  Fotbaliştii de la Pandurii II s-au ales doar cu un meci amical în plus, vineri cele două formaţii remizând pe terenul de la Vâlcea, scor 1-1,  într-un amical ce avea ca scop urmărirea jucătorilor ambelor formaţii pentru a se forma o singură echipă. "Sâmbătă, ne pusesem de acord în toate privinţele. Luni ne-au sunat şi ne-au spus că nu au primit aprobare din partea Consiliului Director. Asta e situaţia, colaborarea cade, continuăm în Liga a II-a cu juniorii", a spus Florin Verigeanu, directorul general al CSM-ului.

Fotbaliştii de la Pandurii II continuă pregătirea pe terenul sintetic de la Târgu Jiu în vederea debutului în noul sezon de Liga a III-a.

Între timp lotul echipei a doua se mai completează cu jucători de la prima echipă. Ionuţ Badea renunţând de ieri la încă doi jucători care aseară s-au antrenat cu Pandurii II. “Baiano şi Mejia sper să prindă o echipă de Liga a II-a unde să joace iar dacă nu vor reuşi vor merge la Pandurii II. Mejia este un jucător de perspectivă, cu caracter bun, inteligent, de calitate, dar are nevoie de timp pentru acomodare, să înveţe limba şi el a înţeles acest lucru. Din iarnă pot să îl iau înapoi”, a precizat antrenorul care i-a trimis pe cei doi să se antreneze sub comanda lui Florin Bejinaru.

În condiţiile în care colaborarea cu CSM Vâlcea a căzut trei dintre tinerii de perspectivă de la Pandurii II au fost împrumutaţi la Minerul Lupeni pentru a evolua în Liga a II-a.  Este vorba de Alexandru Avramescu, Marian Pleaşcă şi Ionuţ Tătaru care au fost împrumutaţi timp de un an la echipa din Lupeni.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: