Pandurii îl cumpără definitiv pe Răduţ

Pandurii s-au înţeles cu Steaua pentru transferul definitiv al lui Răduţ la Tg-Jiu. În schimbul mijlocaşului de 22 de ani, gorjenii vor renunţa la procentele deţinute din Chiricheş, Pintilii şi Matei.

Gigi Becali a vrut să scape neapărat de Răduţ din cauza relaţiei mijlocaşului cu fostul iepuraş Playboy, Gina Pistol. Replicile lui Becali nu au rămas fără răspuns.

Datele afacerii

Steliştii l-au împrumutat pe Mihai Răduţ la Tg-Jiu în contul transferului lui Pintilii spre Ghencea. Cifrele lui Răduţ au suferit imediat un salt spectaculos. Dacă la Steaua nu marcase niciun gol în 35 de meciuri, Răduţ a înscris de 3 ori în primele 7 etape la Pandurii. Glezna fină a mijlocaşului de 22 de ani e şi pe placul lui Grigoraş care i-a cerut imediat lui Condescu să-l achiziţioneze definitiv. Becali a profitat de interesul gorjenilor şi le-a cerut acestora să renunţe la procentele deţinute din Chiricheş, Pintilii şi Matei, câte 20% la fiecare. Deşi Condescu nu vroia iniţial să renunţe decât la cele din Pintilii şi Matei, până la urmă a acceptat cererea steliştilor. Având în vedere cota de piaţă a celor 3, pandurii renunţă practic la cel puţin 1 milion de euro pentru a-l avea pe Răduţ. „Mă simt excelent aici. Spre deosebire de perioada din Ghencea, acum sunt apreciat. La Steaua, nu eram băgat în seamă, m-am simţit în multe momente dat la o parte!”, a recunoscut Răduţ.

1 – milion de euro e cota de piaţă a lui Răduţ

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: