Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

ACS Viitorul Târgu Jiu începe amicalele în week-end

ACS Viitorul Târgu Jiu va disputa primul joc amical al verii sâmbătă, pe terenul echipei CSM Slatina. Antrenorul Cristian Lupuţ va testa o serie de tineri jucători în acest prim amical în vederea completării lotului subţiat de numeroasele plecări din vară.

ACS Viitorul Târgu Jiu a programat un prim meci amical cu CSM Slatina în week-end, meciul urmând să se dispute în deplasare, pe terenul celor de la Slatina. Echipa va avea de fapt o „dublă” amicală cu CSM Slatina care ar urma să vină la Târgu Jiu peste doar o săptămână după cum a precizat team-managerul Gabriel Răscol: „Ne pregătim în continuare pe terenul trei din cadrul Complexului Municipal din Târgu Jiu până pe data de 4 iulie. Sâmbătă o să avem un joc amical, la Slatina cu echipa de Liga 3 CSM Slatina. Săptămâna viitoare, o să îi aşteptăm pe ei la Târgu Jiu, ca oaspeți”. Tot săptămâna viitoare echipa ar urma să plece în cantonament în Bulgaria, pentru 10 zile.

Adversarul din amicalul de sâmbătă este CSM Slatina, fosta colegă din Liga 2 a celor de la ACS Viitorul, o echipă extrem de activă pe piaţa transferurilor după retrogradare, aceasta având obiectivul de a promova din Liga 3 după acest sezon. De partea cealaltă, ACS Viitorul nu a anunţat încă nici un transfer deşi a pierdut foarte mulţi jucători în această vară.

Din informațiile celor de la liga2.ro, la ACS Viitorul Târgu Jiu au ajuns doi jucători de la CSM Ceahlăul, din Liga 3. Este vorba despre fundașul central Maxim Cojocaru și mijlocașul lateral Alexandru Crap însă acesta din urmă a plecat între timp și a ajuns la Poli Iași.

Vizualizări: 461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: