Floroiu: Şansele să jucăm în Liga 3 sunt 100%

Oficialii clubului Pandurii ştiu că vor juca 100% în Liga 3, dar parcă tot se mai uită spre Liga 2. Mai mult ştie FRF, care urmează să încheie licenţierea la Liga 2 şi să decidă cum se va derula noua ediţie a campionatului Ligii 2.

Cei de la Pandurii au vorbit toată vacanţa de vară de Liga 2, dar recunosc că 100% şanse sunt de a juca în Liga 3, acolo unde au retrogradat.

Întrebat care sunt şansele de a juca în Liga 3, directorul sportiv al pandurilor, Camilian Floroiu, a recunoscut că, pentru înscrierea în acest eşalon nu este o problemă pentru că asta presupune o retrogradare. „Şansele să jucăm în Liga 3 sunt 100% pentru că am retrogradat pe criteriul sportiv şi asta înseamnă retrogradarea, să mergi din eşalonul secund în eşalonul trei. Deocamdată jucătorii sunt încă în vacanţă, doar staff-ul administrativ e la muncă”, a spus Floroiu la Radio Infinit  precizând că şi-ar dori să poată juca tot în Liga 2 dar acest lucru nu mai depinde de Pandurii ci doar de FRF: „Eu îmi doresc pentru club, pentru oraş, pentru suporteri, să reuşim să jucăm tot la Liga 2, dar asta depinde doar de ce va spune Federaţia Română de Fotbal. Sportiv noi am retrogradat în Liga 3 la finalul sezonului competiţional trecut dar vom vedea care este planul şi intenţia federaţiei pentru sezonul competiţional următor”. La începutul săptămânii viitoare FRF va decide, în Adunarea generală, cum se va desfăşura noul sezon de Liga 2 dar şi modul de promovare din Liga 3, acolo unde s-a propus tot un sistem asemănător cu cel din Liga 2.

Vizualizări: 680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: