Pandurii joacă astăzi cu Universitatea Cluj

Pandurii Târgu Jiu joacă luni, de la ora 18.00, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj. Meciul de fotbal a fost catalogat de forţele de ordine ca fiind unul cu grad de risc mediu, deşi nouă suporteri clujeni nu au permisiunea să intre pe stadion.

Clujenii vin la Târgu Jiu cu lotul incomplet şi buzunarele goale. Olandezul Danzell Gravenberch a părăsit sâmbătă echipa clujeană. Şi-a predat echipamentul şi a luat avionul spre casă. Conducerea clubului este şocată, dar recunoaşte că avea salarii restante la fotbalişti. "Nu a vorbit cu nimeni de la club. Nu îmi explic gestul său, ştiu că exista şi un interes din partea unor echipe. Vrem să vorbim cu el înainte, este un copil de 21 de ani. Vom lua nişte măsuri", a declarat Vlad Munteanu, pentru stiridesport.ro.

Gravenberch a jucat 17 meciuri pentru Universitatea, în Liga I, şi 4 în Cupa României. Are un singur gol marcat, însă a fost un jucător de bază atât în mandatul lui George Ogăraru, cât şi în cel al lui Adrian Falub.

Nici gorjenii nu sunt scutiţi de problemele de lot. Prezenţa lui Mihai Pintilii în meciul de luni cu U Cluj stă sub semnul întrebării după o nouă accidentare în meciul cu gălățenii. Deși venea după o accidentare care l-a ținut departe de teren două etape, mijlocașul s-a accidentat din nou în prima repriză a meciului cu Oțelul Galați. Mihai Pintilii spera vineri să-și revină și să fie în formă pentru meciul cu U Cluj.

Meciul dintre Pandurii și U Cluj va începe luni, 20 aprilie, de la ora 18.00. în acest moment, Pandurii este pe locul 9 în clasament, având 32 de puncte, în timp ce ardelenii ocupă locul 13 cu 26 de puncte.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: