Pandurii joacă un amical cu Jiul Rovinari

Pandurii Târgu Jiu a inclus în programul de pregătire din această săptămână un prim meci de verificare. Mario Găman îşi va duce echipa la Rovinari pentru a juca cu Jiul Rovinari, după care, săptămâna viitoare,  elevii săi vor intre în cantonament.

Pandurii pregăteşte a doua parte a acestui sezon la Târgu Jiu. Deşi se discuta la un moment dat de un cantonament şi de această dată echipa din Târgu Jiu se va pregăti pe plan local, urmând să dispute mai multe meciuri de verificare în această perioadă.

„Pandurii Târgu Jiu are programat primul meci de pregătire din perioada de iarnă pentru sâmbătă, 29 ianuarie. Echipa se va deplasa la Rovinari unde va întâlni, cu începere de la ora 12:00, formaţia de Liga 4 Jiul Rovinari”, au anunţat gorjenii care susţin un prim test după doar cinci zile de antrenamente, mai mult de reacomodare la efort. Nici adversarul nu pare a fi unul care să pună mari probleme, cei de la Jiul Rovinari adunându-se probabil pentru o mişcare de week-end pentru că încă nu au reluat pregătirea.

După acest prim meci din perioada de pregătire, antrenamentele vor continua la Târgu Jiu, iar de miercuri, 2 februarie, jucătorii din lot vor intra în cantonamentul de pregătire centralizată care va fi efectuat în baza proprie de pregătire, au mai anunţat cei de la Pandurii.

Vizualizări: 520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: