Copilu vrea să aducă la Craiova jucătorul preferat de la CFR

Una dintre ţintele Universităţii Craiova în perioada de mercato de iarnă este un jucător agreat de noul preşedinte executiv Marian Copilu. Stoperul ivorian de la FC Voluntari, Ulrich Meleke, fotbalist împrumutat de ilfoveni de la CFR Cluj, ar putea ajunge iarna aceasta la Craiova.

Noul preşedinte executiv al oltenilor, Marian Copilu, este cel care a avut iniţiativa transferului lui Ulrich Meleke în Gruia, de la FC Botoşani, ardelenii plătind suma de 250.000 de euro clubului patronat de Valeriu Iftime. Stoperul african nu a jucat niciun minut pentru clujeni, iar după venirea lui Dan Petrescu, el a fost împrumutat la FC Voluntari, unde a strâns 16 meciuri în acest sezon, fiind folosit cu predilecţie ca mijlocaş la închidere. CFR Cluj ar fi vrut să-l trimită înapoi la FC Botoşani pe Meleke, după ce Dan Petrescu s-a exprimat clar că nu-l doreşte pe ivorian, dar moldovenii n-au fost dispuşi să anuleze tranzacţia, pentru care au primit un sfert de milion de euro şi un procent de 15% la următorul transfer. Ardelenii îşi pot amortiza acum o parte din suma de transfer printr-o vânzare a lui Meleke la Universitatea Craiova, echipă care-şi doreşte aducerea unor jucători pe posturile de stoper şi mijlocaş la închidere, respectiv poziţiile pe care Ulrich Meleke poate fi folosit, a informat Pro Sport.


Înainte de a ajunge în România, la FC Botoşani, Ulrich Meleke a evoluat în Finlanda, la Ekenas şi Kokkola, în Israel, la Hapoel Tel Aviv şi Hapoel Bnei Lod. Cotat la 450.000 de euro, Meleke are selecţii în naţionalele de juniori U17 şi U20 ale Cote D’Ivoire.

Vizualizări: 692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: