Dinamo se întăreşte cu jucători de la Universitatea Craiova

Dinamo se luptă pentru a evita retrogradarea deşi transferă fotbaliști ca şi cum ar juca pentru play-off. Ultima lovitură dată de formația din Ștefan cel Mare este aducerea unui mijlocaș de la Universitatea Craiova, intrat pe lista neagră a lui Reghecampf.

Dinamo continuă să se întărească în această iarnă pentru a avea șanse să rămână în Liga 1 la finalul sezonului 2021 – 2022. Deși ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii 1, trupa din „Ștefan cel Mare” primește întăriri de la formațiile de play-off din primul eșalon. După ce au oficializat transferurile lui Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj) și  Dusan Celar (CFR Cluj II), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (ACS Viitorul Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), „câinii” au mai convins un fotbalist de play-off să semneze contractul.

Antoni Ivanov a intrat pe lista neagră a lui Laurențiu Reghecampf în această iarnă, la fel ca Mihai Bălașa, Matteo Fedele și Mihai Roman, iar acesta s-a înțeles deja cu Dinamo București. Mijlocașul a fost împrumutat de Universitatea Craiova la Dinamo până la finalul sezonului 2021 – 2022, iar trupa din „Ștefan cel  Mare” va avea o clauză de prelungire în cazul în care Antoni Ivanov va da randament. „Bine ai venit la Dinamo București, Antoni Ivanov! Dinamo București și Universitatea Craiova au ajuns la un acord pentru transferul temporar al mijlocașului bulgar Antoni Valeri Ivanov la clubul nostru, până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune pentru transfer definitiv”, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook.

Antoni Ivanov a ajuns pe banca celor de la Universitatea Craiova pe 1 iulie 2019 de la Gaz Metan, după ce Mihai Rotaru a plătit 150.000 de euro pentru transferul său. După un an și jumătate, oltenii l-au cedat sub formă de împrumut la FC Voluntari. A stat la gruparea din Ilfov până în vara anului 2021, a revenit la Universitatea Craiova, dar nu l-a impresionat pe Laurențiu Reghecampf.

Vizualizări: 748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: