Fostul pandur Remacle, împrumutat la U Cluj

Un fost jucător de la Pandurii, transferat anul trecut la FC Botoșani nu a reușit să se impună și a fost cedat în Liga 2. Este vorba despre mijlocașul central belgian Martin Remacle care a fost împrumutat de  celor de la U Cluj.

Martin Christophe Jannick Remacle a fost adus în România de Pandurii Târgu Jiu, în Liga 2, în 2020, Jucătorul a confirmat la Târgu Jiu și a plecat în Liga 1 sezonul trecut, fiind achiziționat de FC Voluntari. În vara anului trecut acesta a plecat la FC Botoșani de unde acum a fost împrumutat la Universitatea Cluj.

Remacle a jucat la Standard Liege, a trecut pe la FC Torino, fără să joace, s-a întors în Belgia la URSL Vise, unde a prins câteva partide, iar în vara anului 2020 a ajuns în România, la Pandurii Târgu Jiu. Aici a atras atenția în cele 13 meciuri disputate în eșalonul secund, în care a înscris 4 goluri în tur.

În retur a trecut în Liga 1, la Voluntari dar nu a fost o opțiune prea bună pentru belgian, fiindcă la FC Voluntari a jucat doar 154 de minute în 6 meciuri. În vara anului 2021 a plecat la FC Botoșani, unde, în acest sezon, a prins doar 46 de minute în 2 jocuri, acum urmând să revină în Liga 2. ”FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu FC Botoșani pentru împrumutul jucătorului belgian Martin Remacle”, au anunţat oficial clujenii.

Martin Remacle a făcut primii pași în fotbal la Standard Liege. La 19 ani a debutat la nivel de seniori la cel mai înalt nivel, într-un meci de campionat al celor de la Standard Liege cu KV Kortrijk. La nivel de echipă națională, Martin Remacle a strâns prezențe pentru naționalele U17, U18 și U19 ale Belgiei.

Vizualizări: 267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: