Răducan, reacţie dură la acuzaţia că a devalizat Pandurii, împreună cu Edi Iordănescu

Dezvăluirile făcute de fostul preşedinte de la Pandurii, Marin Condescu, la adresa legăturilor politice care au adus la Târgu Jiu cuplul de antrenor şi preşedinte, Edi Iordănescu – Narcis Răducan, au dus la o reacţie incendiară a analistului tv Narcis Răducan. Rămas fără echipă de la despărțirea de Pandurii, adică de mai bine de șase ani, Răducan nu recunoaște implicarea sa în situația actuală a echipei Pandurii deși încasa salarii uriașe.

Acuzat de risipa care s-a făcut la Pandurii, club aflat în insolvenţă de la plecarea acestuia de la Târgu Jiu, Narcis Răducan nu recunoaște că insolvența clubului din Târgu Jiu i se datorează și  susține că Marin Condescu este omul care a fost dat în judecată de foarte mulți jucători.

Pro Sport a informat însă că Edi Iordănescu a fost remunerat cu un salariu lunar de 17.429 euro la Pandurii, în perioada 1 ianuarie 2015 – 30 iunie 2016, în timp ce Narcis Răducan încasa aproape dublu, 32.060 de euro, la solicitarea antrenorului.

Narcis Răducanu susţine că nu este surprins de acuzațiile formulate de Marin Condescu și consideră că acesta este principalul vinovat pentru dezastrul în care au ajuns gorjenii, asta deşi la intrarea în insolvenţă Condescu nu mai avea nici o legătură cu clubul, de mai bine de trei ani. „Condescu ne-a amenințat de mult că o să iasă el și o să spună public aceste lucruri. Sunt minciuni. El vrea să își acopere și să pună în cârca noastră dezastrul financiar de la Pandurii din ultimii ani. Foarte mulți jucători l-au dat deja în judecată, iar Condescu îi amenință pe toți, așa cum ne-a amenințat și pe noi. El are o înfățișare peste câteva zile și nu stie cum să mai acopere din banii pierduți”, a tunat Narcis Răducan, pentru Pro Sport. Fostul președinte de la Pandurii, Marin Condescu, nu are nici o funcție la club și nu avea cum să fie chemat în judecată de foștii jucători, după cum susține Răducan, pentru că nu se afla la clubul Pandurii nici în momentul intrării în insolvență. Intare în insolvență pe care chiar Răducan a cerut-o, în același mod în care procedase anterior la Unirea Urziceni, ASA Târgu Mureș și Oțelul Galați, echipe care au intrat în faliment după plecarea acestuia.

Acuzaţiile acestuia nu au însă nici o acoperire în realitate pentru că se cunoaşte de ani buni situaţia de la Pandurii, iar Marin Condescu nu a avut nici o legătură cu intrarea în insolvenţă, care a fost cerută public chiar de Narcis Răducan la finalul anului 2016, adică la trei ani de când Marin Condescu nu mai era la club.

Mai mult, fostul preşedinte Condescu este cel care s-a luptat în instanţă pentru a recupera banii datoraţi de asociaţi clubului de fotbal şi care a sprijinit echipa să poată merge mai departe în campionat şi să mai poată exista în acest moment.

(foto www.panduriics.ro)

http://www.panduriics.ro/foto-imagini-de-la-prezentarea-oficiala-a-presedintelui-narcis-raducan/

Galerie foto




Vizualizări: 1,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: