Pandurii, la trântă cu Gazul de Europa !

Pandurii ard de nerăbdare să joace din nou după o pauză de două săptămâni. Elevii lui Grigoraș au șansa să-și impresioneze cu adevărat suporterii în următoarele 10 zile în care vor juca 3 meciuri pe teren propriu. Primul dintre ele în această seară de la ora 18 contra echipei care a ajuns până în playofful Europa League, Gaz Metan Medias.

Pandurii – Gaz Metan Mediaș, ora 18, în direct pe DigiSport

Stadionul Municipal, Tudor Vladimirescu, Târgu Jiu.

Pandurii: Mingote – Pleașcă, Viera, Cardoso, Vlad – Nistor, Pintilii, Voiculeț – Vranjes, Lemnaru, Stromajer.       Antrenor: Petre Grigoraș.

GazMetanMediaș:Pleşca-Trtovac,Lazăr,Markovic,Vukadinovic-Todea,Nicandro,Hoban,Pârvulescu- Bawab, Bud. Antrenor: Cristi Pustai.

Bilete: 5 lei-peluze, 10 lei-tribuna I și a II-a, 20 de lei-tribuna 0.

Gazul, primul hop din seria de foc

Ajunși pe locul 6, pandurii încă mai au multe de demonstrat. Trebuie să arate că rezultatele obținute nu au fost întâmplătoare și că își merită renumele de sperietoare de echipe mari în liga întâi. Gorjenii dau 3 teste tari pe teren propriu în următoarele 10 zile. Joacă în campionat cu Mediaș și U Cluj iar apoi pentru un loc în sferturile Cupei contra celor de la FC Brașov, miercurea viitoare de la ora 16. Primul test e însă diseară cu echipa ce a eliminat Mainzul din Europa și a fost la un pas de grupele celei de-a competiții europene intercluburi. Gazul vine la Târgu Jiu cu dorință mare de revanșă după umilința din etapa trecută, 2 la 5 acasă cu U Cluj. Ultima oară când Mediașul a luat <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />5 a fost în startul campionatului cu Dinamo dar apoi găzarii au câștigat surprinzător în Gruia, cu CFR Cluj cu 2 la 1! ”Atmosfera este bună în rândul jucătorilor, ţin să-i felicit pentru modul în care s-au antrenat în această perioadă de pauză. Fiecare antrenament a fost făcut la capacitate maximă şi acest lucru îmi dă speranţă că putem învinge în primul joc pe care-l avem acasă. Ne dorim 6 puncte cu Mediaș și Cluj chiar dacă întâlnim două echipe incomode. Şase puncte ar fi ideal şi ar fi ceva senzaţional pentru noi, dar ne gândim la început doar la meciul cu Gaz Metan Mediaş. Să reuşim să câştigăm trei puncte acolo şi discutăm după aia”, spune Grigoraș care abordează pas cu pas examenele din perioada următoare. Contra Mediașului nu-i poate folosi pe Chiricheș și Băcilă, accidentați, iar Voiculeț și Cardoso sunt incerți. Mijlocașul a efectuat numai alergări ușoare în ultima săptămână iar brazilianul a călcat strâmb la jocul școală de sâmbătă seara.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: