Pandurii, la trântă cu liderul Dinamo

Echipe probabile:Pandurii: Popa-Matei, Viera, Pintilii, Cardoso-Băcilă, Nasser Menassel ,Nistor, Orac-Apostu, Stromaier   Antrenor: Ionuţ Badea

Dinamo:Curcă-Scarlatache,Garat,Moţi,Diabate-Torje,Ndoye,Mărgăritescu,Munteanu-An.Cristea,M.Niculae

Antrenor: Ioan Andone

Arbitrii: Marius Avram-Miklos Nagy,Octavian Şovre. Rezervă: Dragoş Istrate

Stadion: Municipal din Târgu Jiu, duminică ora 21.45 (în direct pe DigiSport).

Bilete:5 lei-peluze,15 lei-tribuna I şi II, 20 lei-tribuna 0, 30 lei-tribuna VIP

Atenţie vin „câinii roşii”! Dinamo joacă duminică seara de la ora 21.45 la Târgu Jiu şi încearcă să-şi apere fotoliul de lider în care s-au instalat după primele două etape. De partea cealaltă, oamenii ex-dinamovistului Ionuţ Badea sunt în căutarea primului gol din acest sezon şi vor să bifeze şi prima victorie din istoria confruntărilor Pandurii - Dinamo la Târgu Jiu.

Tari în atac, slabi în apărare

Antrenorul pandurilor a analizat temeinic jocul dinamoviştilor în primele două etape şi a rămas impresionat de forţa trupei lui Andone care a marcat 5 goluri în campionat şi 10 în Europa League. „Ne aşteaptă un meci împotriva unui adversar puternic, unul cu  o faţă schimbată în bine, cel puţin pe fază ofensivă. Este meritul staff-ului de acolo. Andone a reuşit să refacă grupul, Dinamo  funcţionează ca o echipă acum. Au jucători pe fază de ofensivă care pot influenţa soarta unui meci. Au un sistem nou de joc, 4-2-3-1, şi nu ne va fi uşor la acest meci cu Dinamo. Cât despre noi e important să rămânem conectaţi la importanţa celor trei puncte puse în joc. Faptul că Dinamo a dat 17 goluri şi a primit patru spune că este o echipă bună pe faza ofensivă şi o echipă total schimbată”, Apărarea pare să fie călcâiul lui Ahile pentru dinamovişti care au primit 3 goluri etapa trecută de la nou promovata Sportul Studenţesc chiar în Ştefan cel Mare.

S-au stabilit primele

Elevii lui Ionuţ Badea au aflat şi cât vor fi premiaţi pentru fiecare victorie din acest sezon. „Prima este de 500 de euro la fiecare punct obţinut fie că jucăm acasă sau în deplasare. Jucătorii vor încasa jumătate din bani la finalul fiecărei luni urmând ca la sfârşitul turului să încaseze şi restul dar asta doar în cazul în care se vor clasa în obiectiv, adică locurile 1-10”, a clarificat acest aspect preşedintele Pârvulescu.

Dinamo i-a rămas în suflet

Ionuţ Badea nu poate uita trecutul său la Dinamo. Antrenorul piteştean a evoluat pentru clubul din Ştefan cel Mare în 2001 dar şi în perioada 2003-2005, câştigând un titlu de campion. „Desigur că Dinamo face parte din viaţa mea şi nu voi uita perioada petrecută acolo dar acum sunt antrenorul echipei Pandurii”, a declarat Badea care şi-a motivat elevii să joace numai la victorie. „Noi sperăm să facem un meci cât mai bun şi în apărare. După meciul de la Galaţi vine acum meciul cu Dinamo care e o echipă mult mai bună. Trebuie să fim concentraţi 90 de minute şi să ne facem cât mai bine treaba. Recunosc că ne cam sperie atacul lor dar sper să fim noi cei care se vor bucura duminică”, a spus şi căpitanul echipei, Mihai Pintilii.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: