Pandurii, la vizita medicală

Cei 25 de jucători de la Pandurii Târgu Jiu vor efectua miercuri vizita medicală, a anunţat clubul pe site-ul oficial. Pandurii au avut patru antrenamente pe baza de pregătire de la Bucureşti şi vor pleca într-un stagiu de pregătire la Cadiz. Edi Iordănescu vrea să plece în cantonament cu lotul complet.

Antrenorul Edward Iordănescu a precizat că va fi o pregătire specială diferită de celelalte cantonamente: „Este mai redus ca şi volum, este o perioadă mai scurtă, iar partea a doua a campionatului diferă şi ea de ceea ce aveam în program anul trecut. Avem mai puţine meciuri şi trebuie să gândim bine pregătirea, să intrăm în maximum de formă mai rapid. Este o perioadă destul de importantă, de acumulări, care trebuie gestionată atent”.

Aduc jucători pe care îi cunosc

Totodată, antrenorul spune că nu vrea să mai repete experienţa anului trecut, atunci când nu a avut lotul complet nici la începerea campionatului. Iordănescu vrea să aducă patru jucători buni la Pandurii. “La fel de important este după aceea să plecăm cu lotul conturat, să aducem jucătorii pe care ne-am propus să-i aducem. Este un avantaj faţă de vară pentru că de data asta nu ne mai trebuie cantitate, ci doar calitate. Ne-am gândit la 2, maxim 4 jucători, dar trebuie aduşi pentru că dezavantajul faţă de vară este că baza de jucători este mai redusă, fiind specific perioadei. Timpul este la fel de scurt”, a menţionat tehnicianul pandurilor. 

Preşedintele CS Pandurii, Narcis Răducan, a declarat că se doreşte transferul unor jucători care au evoluat deja în prima ligă: „Dorinţa lui Edi este să încercăm, pe cât posibil, să luăm jucători care au evoluat în prima ligă, nu neapărat în ultimul an, jucători care deja ştiu ce înseamnă fotbalul din Liga I. Sigur, dacă nu găsim vom încerca şi vom risca şi cu jucători care nu au jucat încă în România. Dar este foarte scurtă perioada de adaptare, sezonul va fi relativ scurt, doar trei luni, şi atunci ar fi perfect dacă am elimina gradul acesta de risc care apare când vine un jucător din afara ţării”. 

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: